COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


10.09.2014

Renault Trucks presenteert compleet gamma op IAA

Hannover, van 25 september tot en met 2 oktober 2014

Op de IAA 2014 in Hannover, die plaatsvindt van 25 september tot en met 2 oktober, presenteert Renault Trucks het meest complete en geavanceerde voertuiggamma van de markt. Van de nieuwe Renault Master (2,8 ton) tot de Renault Trucks K (GCW 120 ton); voertuigen die in het teken staan van efficiëntie, rentabiliteit en robuustheid. De voertuigen worden geëxposeerd in hal 17, stand A05.

Van 25 september tot en met 2 oktober 2014 toont Renault Trucks op de IAA zijn volledige, in 2013 geheel vernieuwde, gamma. Voertuigen die ontworpen zijn om de klant een perfect, robuust en efficiënt werktuig te bieden dat geheel aansluit bij de beoogde toepassing.

Renault Trucks belicht op de stand de oplossingen die zorgen voor een lager brandstofverbruik en een hogere rentabiliteit van de voertuigen: voertuigontwerp, wagenparkbeheersysteem Optifleet, opleidingen voor een zuiniger rijstijl en niet te vergeten OptiTrack, het systeem dat het voertuig op bouwterreinen tijdelijk meer trekkracht biedt met behoud van het gunstige brandstofverbruik van een voertuig voor de gewone weg.

Ook geeft Renault Trucks op de stand een exclusieve presentatie van het concept van een 'concept truck', met talloze oplossingen voor het verder reduceren van het brandstofverbruik in de toekomst.

Tentoongestelde voertuigen: