COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

04.07.2017

Renault Trucks en MKR maken zich op voor de "Silk Way Rally".

Gesterkt door het succes tijdens de Morrocco Desert Challenge in april, zal de Tsjechische rallystal MKR met drie vrachtwagens van Renault Trucks deelnemen aan de "Silk Way Rally" van 7 tot en met 22 juli 2017. Deze rally, die steeds meer media-aandacht krijgt, bestaat uit 14 etappes en onder de deelnemers bevinden zich dit jaar vele grote namen. Tussen het vertrek vanaf het Rode Plein in Moskou en de aankomst in Xi'an (bakermat van de Chinese beschaving en beginpunt van de Zijderoute) doorkruist de rally Rusland, Kazachstan en China, over een totale afstand van 9608 km.

Tijdens de vorige editie waren Martin van den Brink en Pascal de Baar met hun vrachtwagen van Renault Trucks de belangrijkste concurrenten van winnaar Ayrat Mardeev, waarbij deze tot het uiterste werd gedreven. Zonder enige twijfel zullen de teams van MKR dit jaar van start gaan met het doel om bovenaan het eindklassement te eindigen.

Trucks wenst zijn partner MKR een schitterende wedstrijd toe.