COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


24.04.2015

Renault Trucks C 380 voor Van Paridon

"Prima product voor een nette prijs"

Van Paridon uit ’s-Graveland heeft onlangs een Renault Trucks C380 in gebruik genomen. De 6x2 bakwagen heeft een dubbel lucht sleepas. Het voertuig is uitgerust met een Hyva Haakarm systeem en wordt ingezet voor het plaatsen en ophalen van containers met bouw- en sloopafval. De truck werd geleverd door Van Dijk Trucks in Utrecht.

De Renault Trucks C is aangeschaft ter vervanging van een Renault Premium 6x2. Vooral de jarenlange relatie met Renault Trucks en de gunstige prijs-kwaliteit verhouding waren voor Van Paridon reden opnieuw voor Renault Trucks te kiezen: “Al sinds 1986 rijden wij met Renault-trucks. Eerst met een Midliner en later een Renault Premium Lander 6x2. Dit is altijd uitstekend bevallen. Renault Trucks levert prima producten voor een nette prijs. Ook de samenwerking met de dealerorganisatie spreekt ons aan”, aldus directeur Paul van Paridon. 

De nu aangeschafte Renault Trucks C heeft 380 pk en een Hyva haakarmsysteem opbouw. De 6x2 bakwagen beschikt over een 9-tons vooras, een dubbel lucht sleepas  en een opstap vanuit de cabine rechtstreeks naar de container te kunnen overstappen om de lading te controleren. Om de kosten voor kleine schades te beperken, heeft de truck stalen bumperhoeken. Daarnaast is de Renault Trucks C voorzien van een innerliner in het chassis, een inwendige chassis versterking, waardoor het chassis sterker wordt en de op bouw lager kan zijn.

Achtergrond Van Paridon
Van Paridon verzorgt al 90 jaar de inzameling en recycling van afvalstoffen, papier, ijzer, bouw-, sloop-, bedrijfs-, groen- en keukenafval. Het bedrijf beschikt over containers variërend in grootte van 3 tot 40 m3 en zorgt voor een verantwoorde verwerking. Daarnaast levert Van Paridon onder meer zand, grind, grond, compost en potgrond.

Meer informatie Renault Trucks C
Meer informatie over Van Paridon