COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

05.11.2018

Alles over de Renault T High Special Edition

Dit jaar is ons aanbod uitgebreid met een wel heel bijzondere uitvoering van de Renault Trucks T High: de T High Special Edition. De truck is uitgerust met alle denkbare opties en voorzien van speciaal spuitwerk, hetgeen al vanaf dag één de aandacht van chauffeurs trok. De T High Special Edition werd gepresenteerd in twee versies: een glans-witte en een mat-grijze. Nadat de T-serie door transporteurs al werd geprezen om het comfort, de ruimte en de uitstekende en zuinige rijprestaties, is ook het aantal enthousiaste chauffeurs is de afgelopen tijd enorm toegenomen. Deze trend krijgt met de aanwezigheid van de bijzondere Special Edition een mooi vervolg.

De speciale uitvoering is onder andere voorzien van een 520 pk-motor en luchtgeveerde vooras voor nog meer comfort. Daarnaast beschikt de truck over Optivision: een Predictive Cruise Control systeem met GPS. Optivision gebruikt topografische data om de schakelstrategie te optimaliseren en de acceleratie en voertuigsnelheid te reguleren om brandstof te besparen. Verder zijn Adaptive Cruise Control (ACC), een Voith Retarder en Xenon-koplampen inbegrepen. De truck werd door Van Winkoop uit Ermelo voorzien van opvallend spuitwerk. Special Interior uit Dronten was verantwoordelijk voor het interieur.

Wist u dat er inmiddels inmiddels meerdere Renault T High Special Editions rondrijden in Nederland? Zo rijdt Coan Transport met chauffeur Jelle Kramer sinds oktober 2018 rond op het paradepaard:

Renault T High Special Edition Coan Transport

Wilt u zelf ook graag meer weten over, of kennismaken met de Renault T High Special Edition?

Neem contact met ons op via salesoperationsnl@renault-trucks.com >

Of download de brochure hier >