COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

29.06.2015

Euro 6 emissienorm verplicht voor personenvervoer

Renault Master sterke troef

Vanaf 1 september 2015 is de Euro 6 emissienorm ook verplicht voor personenvervoer. Dit betekent dat vanaf die datum alle nieuwe bussen aan deze norm moeten voldoen. Met de Renault Master heeft u een sterke troef in handen.

De Renault Master is klaar voor Euro 6 en is leverbaar in twee versies, de Renault Master Combi (M1) is geschikt voor acht personen exclusief de bestuurder en de Renault Master bus (M2), die 17 personen kan vervoeren. De Renault Master Combi (M1) is een kleine personenbus en voldoet aan de eisen voor een geel kenteken. De Euro 6 motor zorgt ervoor dat de Combi in een lager BPM tarief valt, omdat de uitstoot van NOx en CO2 aanzienlijk verminderd is. Voor beide bussen geldt dat door Euro 6 u klaar bent voor een strengere milieuzonering. 

Door gebruik te maken van de EGR- en SCR-technologie, onder meer door toevoeging van Adblue wordt de lagere uitstoot bereikt. De Combi (M1) wordt leverbaar in 145 en 170 pk. De Bus (M2) uitvoeringen worden leverbaar in 145 en 165 pk en standaard uitgevoerd met het Lane Departure Warning systeem. Om verder brandstof te besparen zijn beiden uitgerust met twin-turbo motoren, het Start & Stop systeem en de ECO-modus.

Meer informatie Renault Master