COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


12.03.2014

Klanten positief over Renault Trucks T

"Kostenbesparing en vermindering van de CO2-uitstoot"

De Renault Trucks T, die in juni 2013 werd geïntroduceerd, is inmiddels niet meer weg te denken van de Nederlandse wegen. De klanten die de de nieuwe truck aan hun wagenpark hebben toegevoegd, hebben hem positief ontvangen. We spraken een aantal van hen en vroegen een eerste reactie.

Voets Transport: “Standaard vrij compleet”
Voets Transport breidde het wagenpark uit met twee Renault Trucks T 430pk 4x2 trekkers. Rob Voets: “Wij zijn al gedurende langere tijd klant bij Renault Trucks en hebben louter positieve ervaringen. Met de Renault Trucks T voldoen we aan de jongste milieueisen en zorgen we voor minder CO2-uitstoot.” Rob Voets heeft weinig opties laten aanbrengen: “Dat hoeft ook niet, want de Renault Trucks T is standaard al vrij compleet.”

Greydanus Aardappelgroothandel: “Kostenbesparing en vermindering van de CO2-uitstoot”
Duurzaamheid is een belangrijk aspect in de bedrijfsvoering van Greydanus Aardappelgroothandel. Klaas Greydanus: “De nieuw aangekochte Renault Trucks T 430pk sluit nauw aan bij dat streven. De truck belooft naast een kostenbesparing ook een bijdrage te leveren aan een vermindering van de CO2-uitstoot. Een ander aspect dat we hebben meegenomen bij de aanschaf is de veiligheid van de chauffeur. Onze chauffeurs moeten wel eens een nacht overstaan en de truck is voorzien van een comfortabele cabine, die van alle gemakken is voorzien, zodat de chauffeur de volgende dag weer uitgerust zijn rit kan vervolgen.”

Prologics Transport: “Een belangrijke bijdrage aan een betere bedrijfsexploitatie”
Prologics Transport is een full-service transportbedrijf, met een specialisatie op het gebied van luchtvracht en koel- en vriestransport. De onderneming is onlangs overgegaan tot de aanschaf van drie Renault Trucks T 430pk 4x2 X-low. Vincent Goddijn: “We hebben bewust gekozen voor het nieuwe model van Renault Trucks, vanwege de prijs en de het brandstofverbruik, maar ook omdat het een mooie auto is. Met de introductie van het nieuwe gamma van Renault Trucks diende zich een unieke gelegenheid aan om ons innovatieve karakter te laten zien. De nieuwe Renault Trucks T levert bovendien een belangrijke bijdrage aan een betere bedrijfsexploitatie.”

Wim Yland: “Hoge verwachtingen ten aanzien van het brandstofverbruik”
Wim Yland Cargo Services nam een Renault Trucks T 460pk 4x2 X-low in gebruik.  Wim Yland: “Ik was tijdens de introductie direct onder de indruk van de mogelijkheden die de nieuwe Renault Trucks T biedt en heb de bestelling eigenlijk vanuit de folder gedaan, waarbij ik bewust heb gekozen voor Euro 6. De truck voldoet daarmee direct aan de jongste milieueisen en ik heb hoge verwachtingen ten aanzien van de besparingen op brandstofverbruik. De eerste ervaringen hebben me ook niet teleurgesteld: het is een gewoon een goede truck. Ik ben zeer tevreden over de ruimte en het comfort in de cabine.”

BD Bulktransport: “Eerste indrukken zijn echt geweldig goed”
BD Bulktransport in Gendt heeft als specialisatie levensmiddelentransport en is onlangs overgegaan tot de aanschaf van drie nieuwe Renault Trucks T 460pk. Sjannie van der Hoeven, directeur/eigenaar: “De eerste indrukken zijn echt geweldig goed. De brandstofbesparing hebben we met de eerste gereden kilometers al kunnen behalen: 1 op 3,5 en dat is echt super. Het drukt onze kosten en komt de bedrijfsexploitatie direct ten goede. We zijn heel erg content met deze nieuwe aanwinsten.”