COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

12.06.2017

PARTS-ZOMERACTIE

Uw bedrijfswagen of truck klaar voor de zomer

Renault Trucks heeft een groot assortiment hoogwaardige accessoires om de prestaties van uw bedrijfswagens te verbeteren, het chauffeurscomfort te verhogen of om uw voertuigen te personaliseren.
Bodywarmer
Deze zeer comfortabele bodywarmer houdt u ook tijdens de koudere zomeravonden warm. Licht in gewicht met veel opbergmogelijkheden door de verschillende binnen- en buitenzakken.

Trekhaak
Trekhaak nodig om deze zomer een caravan aan uwRenault Master te koppelen? Dat kan nu met onzekwalitatief hoogwaardige trekhaken.

Draadloze camera
Met deze draadloze cameraset heeft u nu nóg meer zicht onderweg. Met de meegeleverde zuignap kunt u de monitor gemakkelijk aan het raam monteren.

Flessenkoeler
Tijdens de warme zomerdagen zijn koude dranken in uw truck onmisbaar. Deze koeler werkend op 24 Volt maakt het mogelijk. 2 x 1,5 liter (fris)dranken mee te nemen.

Blaaspistool
Met dit blaaspistool houdt u uw cabine eenvoudig schoon. Met een slang van 2 meter en 8,5 bar druk blaast u moeiteloos vuil uit uw truck.

Watertank
Voldoende drinkwater tot uw beschikking hebben tijdens de warme zomerdagen is belangrijk. Met deze watertank met kraan kunt u een paar dagen vooruit.


Actieprijzen zijn exclusief btw en kunnen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of kortingen. Prijzen zijn geldig van 1 juni 2017 t/m 31 augustus 2017.