COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

23.02.2015

NORBERT DENTRESSANGLE INVESTEERT IN 530 RENAULT TRUCKS T

EEN HISTORISCHE SAMENWERKING

Renault Trucks heeft Norbert Dentressangle de sleutels overhandigd van de eerste 100 stuks van een order van 530 voertuigen met het label "Origine France Garantie" (gegarandeerd Franse origine). Na een test was de Europese marktleider in transport en logistiek overtuigd van de technische kwaliteiten van de voertuigen, hun Franse fabrikaat en de milieuprestaties van de DTI Euro 6-motoren. De aankoop betreft de Renault Trucks D en de Renault Trucks T, die tot International Truck of the Year 2015 werd verkozen.

Norbert Dentressangle, Europees marktleider op het gebied van transport en logistiek, met het grootste eigen wagenpark in Europa, bevestigt zijn vertrouwen in Renault Trucks met de aankoop van 530 voertuigen van het nieuwe gamma voor een aantal van zijn Europese vestigingen. Het gaat vooral om voertuigen van het T-gamma, bestemd voor regionaal, nationaal en internationaal transport. Een honderdtal voertuigen van het D-gamma, bestemd voor distributieopdrachten, maakt eveneens onderdeel uit van deze order.

Na de Renault Trucks T, uitgeroepen tot International Truck of the Year 2015, enkele maanden te hebben getest, was Norbert Dentressangle overtuigd van de truck. Bovendien ondersteunt Norbert Dentressangle de Franse industrie, door te kiezen voor voertuigen met het certificaat "Origine France Garantie", het enige certificeringslabel voor de Franse origine van een product. Bij de overhandiging van de sleutels op het hoofdkantoor van Renault Trucks in Saint-Priest, lichtte Hervé Montjotin, president van de directie van Norbert Dentressangle zijn keuze toe: "De levering van de nieuwe Renault Trucks Euro 6-modellen is voor mij een goede gelegenheid om iedereen eraan te herinneren dat Norbert Dentressangle blijft investeren in de transportsector. De keuze van de juiste vrachtwagen is van groot belang; zo bevestigen we onze commitment op het gebied van kwaliteit voor onze klanten, comfort en veiligheid voor onze chauffeurs, en niet te vergeten ons respect voor het milieu met zuinige en schone motoren. Bovendien zijn we er trots op overal in Europa te kunnen bijdragen aan de promotie van een product met het label "Origine France Garantie", dat in ons land wordt geproduceerd."

Bruno Blin, president van Renault Trucks, voegt hier aan toe: "Ik ben blij dat Norbert Dentressangle, een Franse onderneming met een internationale reikwijdte, de kwaliteiten erkent van de Renault Trucks T die werd verkozen tot International Truck of the Year 2015, en zo de Franse industrie ondersteunt. Onze vrachtwagens worden inderdaad exclusief in Frankrijk gemaakt op de productielocaties Blainville-sur-Orne, Bourg-en-Bresse en Lyon."