COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

01.10.2013

Nieuwe smartphone applicaties

Twee nieuwe applicaties speciaal ontwikkeld voor de transportbranche

TWEE NIEUWE SMARTPHONE APPLICATIES VAN RENAULT TRUCKS


Ter gelegenheid van de nieuwe productrange introduceert Renault Trucks twee nieuwe smartphone applicaties: The Range en Cost Saver. Beide zijn gratis te downloaden in de AppStore en Google Play. Deze twee nieuwe applicaties zijn speciaal ontwikkeld voor de transportbranche.

The Range by Renault Trucks is een presentatie van het complete gamma nieuwe Euro 6 voertuigen. Cost Saver by Renault Trucks helpt degenen die werkzaam zijn in de transportsector om hun operationele kosten te optimaliseren.


The Range by Renault Trucks

De app The Range by Renault Trucks is volledig gewijd aan de presentatie van het nieuwe Euro 6 gamma. Het bevat alle voertuigen voor het lange afstandvervoer, (zware) bouw en distributie. De voornaamste kenmerken van alle voertuigen staan erin en tevens zijn er een 360° animatie en tientallen foto´s, van zowel in- als exterieur, beschikbaar. Met de contactfunctie wordt direct de dichstbijzijnde dealer inclusief contactgegevens weergegeven.

Ontworpen en ontwikkeld in nauwe samenwerking met zo’n 50 internationale klanten is de het nieuwe productgamma van Renault Trucks ontwikkeld om klanten een tool te bieden om zo efficiënt mee te kunnen werken. Renault Trucks biedt de vrachtwagen aan als een profit center, waar chauffeurs trots op zijn en die tegelijkertijd de business beschermt.

De Range by Renault Trucks kan gedownload worden via de volgende links: 
AppStore: http://bit.ly/1b8gJcn
Google play: http://bit.ly/132qgaZ


Cost Saver by Renault Trucks

Cost Saver by Renault Trucks helpt operationele kosten te optimaliseren. Het werkt eenvoudig: het bevat een overzicht van alle Renault Trucks oplossingen waarmee de kosten per voertuig omlaag gebracht kunnen worden. Door het invoeren van persoonlijke informatie in de calculator krijgt de gebruiker direct te zien wat hij kan besparen. Daarna kan hij desgewenst direct contact opnemen met Renault Trucks om gezamenlijk de meest geschikte transportoplossingen te bepalen.

Met een aanbod van financieringen, verzekeringen, opleidingen voor zuinig rijden en diensten voor onderhoud & reparatie, heeft Renault Trucks het nieuwe gamma ontworpen met als doel de kosten van vervoerders te beperken. De applicatie Cost Saver by Renault Trucks werd ontworpen in lijn met deze doelstelling.

De app Cost Saver by Renault Trucks kan gedownload worden via de volgende links: 
AppStore: http://bit.ly/1dPULHp
Google play: http://bit.ly/13YTChQ


Renault Trucks biedt elf smartphone applicaties aan, allemaal beschikbaar in de AppStore en Google Play:

 • The Range (gratis): een eenvoudige manier om het nieuwe Euro 6 gamma van Renault Trucks te ontdekken.
 • Cost Saver (gratis): om de operationele kosten van het voertuig te optimaliseren, rekening houded met de individuele omstandigheden en behoeften van de transporteur
 • EcoCalculator (gratis): een rekenprogramma om de CO2- en Nox-gehaltes van een voertuig van een traject te bepalen
 • Truck Fuel Eco Driving (gratis): een game om het zuinig rijden onder de knie te krijgen
 • NavTruck (betalend): het eerste gps systeem voor vrachtwagens dat de bestuurder begeleidt en tips geeft om het brandstofverbruik te verminderen.
 • Time Book (gratis): het rijtijdenboekje van de 21e eeuw. Hiermee kunnen chauffeurs rij- en rusttijden bijhouden.
 • Deliver Eye (gratis): met deze toepassing kan men een gegeotagde foto verzenden in geval van vertraging of beschadigde goederen.
 • Renault Trucks Network (gratis): om met één klik alle verkoop- en servicepunten van Renault Trucks terug te vinden en direct contact op te nemen.
 • Selected for you (gratis): om in enkele seconden handige applicaties te vinden en te delen, beschikbaar op: https://mobile.renault-trucks.com/SelectedForYou.
 • Renault Trucks Racing (gratis): het truckrace videospel voor iPhone, tevens beschikbaar in HD voor iPad.
 • Renault Trucks Gallery (gratis): deel uw gemeenschappelijke passie met foto's van vrachtwagens van over de hele wereld.