COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


09.03.2017

NIEUWE ACCESSOIRE CATALOGUS

HET COMPLETE GAMMA AAN ACCESSOIRES MET ÉÉN ENKELE MUISKLIK!

MAAK HERNIEUWD KENNIS MET HET VOLLEDIGE AANBOD VOERTUIGACCESSOIRES VAN RENAULT TRUCKS IN ONZE NIEUWE E-CATALOGUS.

Renault Trucks streeft ernaar zo dicht mogelijk bij de klanten te staan en zo goed mogelijk op hun wensen in te spelen. Binnen deze context en via onze nieuwe catalogus bieden wij een compleet gamma aan hoogkwalitatieve accessoires die aansluiten op de uiteenlopende eisen van de klant.

Of het nu is om de prestaties van uw voertuig te verbeteren, om de chauffeur, weggebruikers en vervoerde goederen te beschermen, om het comfort van de chauffeurs voorop te stellen of om uw voertuig uniek te maken: met enkele muisklikken vindt u het accessoire dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Deze nieuwe e-catalogus is een praktische tool om, met behulp van de zoekmachine, eenvoudig het accessoire te vinden dat op uw wensen aansluit. U kunt de catalogus rechtstreeks downloaden en printen of deze on-line raadplegen: hier vindt u hem.