COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

28.05.2014

EEN MAXISPACE CABINE VOOR NOG MEER RUIMTE EN COMFORT AAN BOORD VAN DE RENAULT TRUCKS T HIGH

MAXISPACE cabine: nog meer ruimte in de RENAULT TRUCKS T HIGH

Een voertuig speciaal ontwikkeld voor lange afstand vervoer, de Renault Trucks T High Sleeper beschikt over een vlakke vloer en een breedte van 2,5 m achterin de cabine. Maar voor chauffeurs die extra comfort willen, biedt Renault Trucks ook een Maxispace cabine die nog meer opbergruimte biedt en beschikt over een opklapbare tafel.

Maxispace cabineMet zijn vlakke vloer, 2,5 m cabine breedte achterin en stahoogte van meer dan 2 m is de Renault Trucks T High Sleeper “The Perfect Tool” voor lange afstand vervoer. Voor chauffeurs die nog meer opbergruimte en andere opties willen, heeft Renault Trucks de Maxispace cabine ontwikkeld, die bestaat uit drie specifieke opties.

Ten eerste beschikt de Maxispace cabine over een extra overhead opbergruimte in plaats van een bovenbed. Deze ruimte bestaat uit drie verlichte 36 cm hoge compartimenten met schuifdeuren. Maxispace High 2

Daarnaast is er een tafel van 81 x 60 cm, die door een druk op de knop boven het bed kan worden neergeklapt, en na gebruik weer kan worden opgeklapt tegen de achterwand van de cabine. De in compartimenten verdeelde opbergruimte is trilling dempend en standaard uitgerust met een complete set bestaande uit twee borden, twee messen, twee vorken en twee kleine lepels.

Tot slot heeft de chauffeur nog extra opbergruimte beschikbaar in een lade onder de chauffeursstoel.

Op deze manier biedt de MAXISPACE cabine nog meer comfort aan boord van de Renault Trucks T om aan de behoefte van de chauffeurs te voldoen die nog meer opslagruimte en comfort eisen.