COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


29.10.2014

Maak kennis met de ‘International Truck of the Year’

Renault Trucks T-Drive

Tijdens de IAA is de Renault Trucks T bekroond met de ‘International Truck of the Year 2015’ award. De jury kende de prijs toe op basis van technologische innovatie, comfort, rijprestaties, brandstofverbruik en de total cost of ownership (TCO). Maak kennis met de International Truck of the Year en vier dit met ons mee! Met T-Drive rijdt u een trekker voor €1.550,- per maand, inclusief verzekering, Start & Drive ‘Excellence’ reparatie en onderhoudscontract en Optifleet module brandstofbesparing. Geen onverwachte kosten waardoor u zorgeloos uw werk kan doen.

“De Renault Trucks T maakt waar wat tijdens de ontwikkeling steeds het doel is geweest: de combinatie van prettig gereedschap en lage kosten”, aldus Erik Lenssen, Manager Product Renault Trucks Nederland. “Niet voor niets is gekozen voor de term ‘perfect tool’. Bovendien is er zeer veel aandacht besteed aan de chauffeur. Het geeft Renault Trucks nieuw elan. De chauffeur is trots op zijn truck en dat wordt bevestigd door de titel International Truck of the Year.”

Renault Trucks T-Drive
Wij bieden u de Renault Trucks T-Drive 430 4x2 trekker voor € 1.550,- per maand inclusief verzekering, Start & Drive ‘Excellence’ reparatie en onderhoudscontract en optifleet module brandstofbesparing. Een complete oplossing en direct leverbaar. Geen kleine lettertjes, geen risico en geen onverwachte kosten, maar letterlijk ‘the perfect tool’ voor uw werk.

  • 36 maanden operational lease
  • Eén specificatie
  • Eén prijs per maand: € 1.550,- (zonder aanbetaling)
  • Direct leverbaar
  • Op basis van 120.000 km per jaar


Download de complete specificaties of neem contact op met uw verkoopadviseur.


Geldig tot 1 juli 2015 (niet i.c.m. andere aanbiedingen)