COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

03.10.2019

Inschrijving Renault Trucks Ambassadeursdag 2019 geopend!

Rij je een Renault-truck en voel je je verbonden met Renault Trucks? Dan nodigen we je van harte uit voor deelname aan de Ambassadeursdag 2019! Inschrijven is gratis.

We voelen ons vereerd jou dit jaar te mogen ontvangen op een industriële en centrale locatie: DUS, De Utrechtse Stadsvrijheid. Deze 4e editie staat er een verrassend programma klaar om samen een echte Renault Trucks-middag te beleven!

Algemene informatie
Hier vind je de belangrijkste informatie over de 4e editie van onze Ambassadeursdag:

  • Datum: zaterdag 16 november 2019
  • Tijd: 15.00 uur - 21.00 uur
  • Locatie: DUS, De Utrechtse Stadsvrijheid, Sophialaan 1, Utrecht
  • Een groot deel van de dag bevinden we ons op het buitenterrein. Zorg voor voldoende warme kleding.


Het programma

15.00-15.30 uur Ontvangst met koffie/thee en lekkers
15.30 uur Welkomstwoord
15.45 uur Start programma
17.00 uur Uitreiking Mooiste Renault-truckverkiezing
17.30 uur Borrel met hapjes
18.15 uur Diner van de Braai
19.15 uur Verrassingsact
21.00 uur Einde programma


Uiteraard is er voldoende ruimte dus breng je eigen Renault-truck mee! In totaal is er ruimte voor maximaal 100 trekkers. Er is een fotograaf aanwezig voor een fotoshoot van alle aanwezige trucks, afzonderlijk van elkaar en gezamenlijk. Daarnaast is er gelegenheid om de andere Renault-trucks te bewonderen en bij te praten. Gedurende de dag benaderen we een aantal ambassadeurs voor een persoonlijk interview. Meld je nu direct aan via het onderstaande formulier.

En tot slot... Via het aanmeldformulier kun je aangegeven of je met truck en/of introducé komt. Mocht er zich een aanpassing voordoen dan horen wij dat graag. Ook voor overige vragen staan wij voor je klaar. Je kunt ons bereiken via: info.nl@renault-trucks.com. We kijken uit naar je komst. Tot 16 november!

Een warme groet van het Ambassadeursteam van Renault Trucks Nederland
Anouk, Janneke en Marike


UPDATE: de mogelijkheid tot (online) inschrijven voor deelname aan de Renault Trucks Ambassadeursdag 2019 op 16 november a.s. is vanaf heden (7-nov) gesloten.