COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

23.03.2020

HARBERS TRUCKS BESTE RENAULT TRUCKS-DEALER VAN NEDERLAND

"Harbers Trucks: een aanrader voor een transport- en koeriersbedrijf.”

Renault Trucks-dealer Harbers Trucks is in het klanttevreden-heidsonderzoek 2019 als hoogste geëindigd. Autobedrijf Van Dijk Culemborg eindigde als beste werkplaats. In het onderzoek genaamd REx (Retail Excellence) dat door Kantar TNS wordt uitgevoerd, onderzoekt Renault Trucks de loyaliteit en tevredenheid van haar klanten op verschillende gebieden. De resultaten uit REx geven zowel de service-organisatie als het sales team de mogelijkheid de dienstverlening te optimaliseren.

REx is een onderzoek dat in opdracht van Renault in heel Europa op dezelfde wijze wordt uitgevoerd. Sinds januari 2015 onderzoekt Renault hiermee de loyaliteit en tevredenheid van haar klanten over de organisatie.

Renault Trucks-dealer Harbers Trucks met vestigingen in Barneveld, Apeldoorn, Duiven, Harderwijk en Veenendaal behaalde als dealergroep de hoogste score en won het klanttevredenheidsonderzoek. Autobedrijf Van Dijk Culemborg behaalde de hoogste score bij de werkplaatsen.

Klanten waren in hun feedback bijzonder positief over beide dealers: “Ik vind het een superfijn bedrijf ze zijn heel klantgericht, ze denken mee en proberen problemen op te lossen.”, aldus een klant van Harbers.

Een andere klant bevestigde dit: “Heel klantvriendelijk en klantgericht, snelle service, zeker een aanrader voor een transport- en koeriersbedrijf.”

Ook over Autobedrijf Van Dijk zijn de klanten tevreden: “Zeer klantvriendelijk, ook naar de kleine klant.”

Kwaliteit dienstverlening verbeteren
Het doel van REx is de kwaliteit van de dienstverlening aan klanten te verbeteren. Een klant die een werkplaats heeft bezocht of een nieuwe bedrijfswagen geleverd heeft gekregen, wordt direct in het navolgende kwartaal gebeld. Het onderzoek wordt als telefonisch interview in opdracht van Renault Trucks uitgevoerd door Kantar TNS in Amsterdam. In 2019 zijn 588 interviews afgenomen.

Dealers kunnen inloggen op een eigen portal en daar real time data bijhouden van het onderzoek. Dit maakt het een goed hulpmiddel om de kwaliteit en de dienstverlening van het dealerbedrijf verder te verbeteren.