COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

27.01.2014

Renault Trucks T 430 voor Greydanus Aardappelgroothandel

"Naast kostenbesparing ook een bijdrage aan een vermindering van de CO2-uitstoot"

Greydanus Aardappelgroothandel loopt voorop bij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van aardappelen verwerken en vermarkten. De onderneming bestaat ruim 80 jaar en is onlangs overgegaan tot de aanschaf van een nieuwe Renault Trucks T 430. De aflevering is gedaan door Truckservice Jager.

Klaas Greydanus, die samen met zijn broer Cor, de directie vormt: “Wij vormen samen de derde generatie en hebben de productie verhuisd naar onze huidige locatie in Heerenveen. We zijn uitgegroeid tot een aardappelgroothandel van formaat en vormen een belangrijke schakel in de keten van producent naar consument. Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie zijn binnen onze bedrijfsvoering sleutelbegrippen die we continu nastreven.” De activiteiten van Greydanus blijven niet beperkt tot Nederland, ook Duitsland is een belangrijke afzetmarkt. Klaas Greydanus: “We rijden enkele keren per week naar onze oosterburen en dat is een van de belangrijkste redenen geweest om te investeren in een Renault Trucks T 430 met Euro 6. We voldoen daarmee aan de jongste milieueisen en dat zal zich terug vertalen in de MAUT. Een ander aspect dat we hebben meegenomen bij de aanschaf is de veiligheid van de chauffeur. Ze moeten nog wel eens een nacht overstaan en daarom is de nieuwe Renault Trucks T 430 voorzien van een comfortabele cabine, waarin de chauffeur lekker kan slapen, zodat hij de volgende dag weer uitgerust zijn rit kan vervolgen.”

Uitblinken
Duurzaamheid is een belangrijk aspect in de bedrijfsvoering van Greydanus Aardappelgroothandel. Klaas Greydanus: “De nieuw aangekochte Renault Trucks T 430 sluit nauw aan bij dat streven. De truck belooft naast een kostenbesparing en ook een bijdrage aan een vermindering van de CO2-uitstoot. Het is een nieuw model en we hebben veel bekijks met deze nieuwe Renault T. Geen wonder, want het is een mooie, strak uitgevoerde en stoere truck. Twee jaar geleden hebben we in operationele lease een Renault Premium afgenomen. Deze was ontzettend zuinig en hier hebben we bovendien altijd probleemloos mee gereden. Daarnaast heeft de service die we hebben gehad bij Truckservice Jager ervoor gezorgd dat we voor deze nieuwe truck ook bij hen zijn uitgekomen. Een goede garage met fijne mensen.”

www.aardappelgroothandel.eu