COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

01.01.2019

Zoekt u een betrouwbare bedrijfswagen voor uw business?

WELKOM BIJ ONS TEAM VAN PROFESSIONALS!

Als ik 'Renault Trucks' zeg, dan denkt u waarschijnlijk aan gigantische trucks en geavanceerd internationaal transport. Maar wist u dat we ook lichte bedrijfswagens leveren? Zo is de Renault Trucks Master een populaire bedrijfswagen bij veel Nederlandse transportbedrijven. Deze bedrijfwagen is leverbaar met of zonder opbouw. Op deze pagina vindt u onder andere meer informatie over twee speciale uitvoeringen van de Renault Trucks Master (de Master Home Delivery en de Master Cool Delivery) en we vertellen u meer over de voordelen van ons team van professionals.

Belangrijk voor u om te weten is dat onze kwaliteitsvoertuigen zich kenmerken door professionele ondersteuning en 24 uurs-service bij onze 46 dealervestigingen verspreid over het land. Dit biedt grote voordelen ten opzichte van het aangesloten zijn bij een personenwagendealer met beperkte openingstijden. Dus als u op zoek bent naar een betrouwbare bedrijfswagen tegen een scherp tarief, en de voordelen van een groot dealernetwerk, twijfel dan niet en neem contact op met uw dichtstbijzijnde Renault Trucks-dealer.

1. Wij kennen de spelregels
We bieden eersteklas transportmiddelen en ondersteunen uw business met exact dát voertuig dat u nodig heeft om onbezorgd te kunnen werken. Wij zijn de experts en kennen alle ins en outs van de transportbranche, ook op het gebied van wetgeving. Laat ons u veilig door de jungle van duurzaamheid, veiligheid en verkeerswetgeving leiden die uw werkzaamheden kunnen beïnvloeden.

2. Onze mensen staan non-stop voor u klaar
Wanneer u tot ons team behoort, kunt u altijd rekenen op onze steun. Non-stop. Mocht u onverhoopt hulp nodig hebben dan wordt u geholpen door onze monteurs die niet alleen de producten kennen, maar ook het belang inzien van uw bedrijf waarbij uw voertuig niet mag stilstaan.

3. We hebben de juiste speler voor u
Ons Renault Trucks-gamma bevat verschillende flexibele bedrijfswagens geschikt voor diverse soorten  transport. We weten welk voertuig het meest effectief is voor uw werkzaamheden en we rusten gewoonweg niet voordat we u hebben gekoppeld aan het perfecte voertuig voor uw business.

 

“GEEN MASSAGE, GEEN GRATIS LUNCH, GEEN GRATIS SCHOENEN. 
MAAR ALLE SUPPORT DIE U NODIG HEEFT.”

U kunt uw ogen gericht houden op de bal
U moet zich kunnen richten op uw business. Wij ontzorgen en geven rugdekking, zodat u zich over uw bedrijfswagen (of uw vloot) geen zorgen hoeft te maken. Van slimme financiële oplossingen tot een zorgeloos onderhoudsplan; het is ons streven om uw bedrijfswagen winstgevend en onderhoudsvriendelijk te maken én houden.

Waar wacht u nog op? Bel ons of kom langs
Als lid van ons team beschikt u altijd over een eigen Renault Trucks-contactpersoon tot wie u zich kunt richten voor gedegen advies en gecommitteerde support.
Bel ons of kom langs. Wij zijn altijd dichtbij en bereikbaar.

Renault Trucks heeft twee speciale uitvoeringen van de Renault Trucks Master waarmee u zorgeloos kunt bezorgen voor een vast bedrag per dag:
- de Master Home Delivery.
- de Master Cool Delivery.

Vind uw dichtsbijzijnde Renault Trucks-dealer >

De Renault Trucks Master online bestellen of een operational lease afsluiten? Dat kan ook. Ga daarvoor naar renaulttrucksonline.nl/master