COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

06.03.2018

ERLAND MORELISSEN BENOEMD TOT DIRECTOR RENAULT TRUCKS VEHICLE SALES

Per 5 maart jl. is Erland Morelissen gestart in de functie van Director Renault Trucks Vehicle Sales bij Renault Trucks Nederland.

Erland Morelissen is in de functie van Director Renault Trucks Vehicle Sales verantwoordelijk voor het verkoopbeleid van trucks, lichte bedrijfswagens en bijbehorende diensten van Renault Trucks Nederland. Hij volgt hiermee Maarten Broens op en maakt deel uit van het Senior Management Team van Volvo Group Trucks.

Erland is ruim 18 jaar werkzaam in diverse commerciële functies binnen Volvo Group. Hij is zijn loopbaan gestart bij Volvo Group Nederland en heeft sinds 2002 diverse leidinggevende internationale functies bekleed bij Volvo Bus, waar hij recentelijk actief was als Hybrid Team Leader.