COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

17.09.2015

EEN OPLOSSING VOOR ELKE KLUS!

Unieke concepten voor lichte bedrijfswagens

Renault Trucks heeft een oplossing voor elke klus met unieke concepten voor lichte bedrijfswagens.

Wanneer u op zoek bent naar een speciale oplossing op het gebied van lichte bedrijfswagens bent u bij Renault Trucks aan het juiste adres! Uw Renault Trucks-dealer biedt namelijk een oplossing voor elke klus en kan oneindig veel opbouwmogelijkheden leveren. Hij zoekt het juiste antwoord op uw specifieke vraag, die perfect past bij uw bedrijf én gunstig is voor uw bedrijfsrendement.

Breed aanbod
De Renault Master voldoet dankzij het brede aanbod aan voor- en achterwielaandrijving aan de eisen van elk beroep: geconditioneerd vervoer, installateurs, koeriers- en pakketdiensten en bijvoorbeeld fijnmazige distributie. Belangrijk is ook dat de Renault Trucks-dealer u mobiel houdt. Hij zorgt dat u kan blijven rijden door u volledig te ontzorgen op het gebied van uw bedrijfswagen. U kunt bij de Renault Trucks dealer terecht voor onderhoud, laadklepservice, keuringen, et cetera. Kortom een compleet pakket. En u kunt ook na 17.00 uur bij ons terecht, wel zo makkelijk!

Renault Trucks biedt met de Renault Master bestelwagen, de Renault Master chassis cabine, de Renault Maxity en de Renault Trucks D 2m een compleet aanbod aan lichte bedrijfswagens.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met een van onze verkoopadviseurs.