COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

29.10.2014

Complexe opbouw? Geen probleem!

Bedrijfswagen op maat

Uiteraard wilt u een bedrijfswagen die voor uw werk op maat is gemaakt. Voor de Renault Master, Renault Maxity of Renault Trucks D Cab 2M zijn de mogelijkheden eindeloos. Het kan niet gek genoeg. Renault Trucks heeft de expertise en ervaring en samen met ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat om de meest complexe opbouw voor u te verzorgen.

Een hoogwerker of kolkenzuiger op een Renault Maxity, een Renault Master met een gesloten en of gekoelde laadbak of een laadklep of zijdeur aan de rechterzijde van de carrosserie; de mogelijkheden zijn eindeloos. De Renault Trucks-dealer denkt de mogelijkheden samen met u uit om ervoor te zorgen dat uw bedrijfswagen aangepast is aan uw werkzaamheden.

Tot de mogelijkheden hoort ook het opbouwen van een platform-cabine uitvoering tot paardenwagen, met als voordeel een lagere opstap in vergelijking tot een chassis-cabine. Tot slot kan de Renault  Master omgebouwd worden tot BE-trekker waarmee met een totaal gewicht van 7 ton gereden kan worden.

Renault Trucks heeft een uitgebreid netwerk van carrosseriebouwers waarmee wordt samengewerkt. Voor hen is er een speciale website, waar chassistekeningen en opbouwinstructies, gespecificeerd per voertuigtype, te downloaden zijn. Dit maakt het werk voor carrosseriebouwers eenvoudiger, waardoor u sneller over uw bedrijfswagen kunt beschikken.

Neem contact met ons op voor uw bedrijfswagen op maat.