COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

21.10.2013

Carrosserie Vakdagen Venray 2013

Renault Trucks presenteert de 'perfect tool'

RENAULT TRUCKS PRESENTEERT DE ‘PERFECT TOOL’ TIJDENS CARROSSERIE VAKDAGEN VENRAY

Van 12 tot en met 14 november is Renault Trucks aanwezig op de Carrosserie Vakdagen Venray 2013 in de Evenementenhal te Venray, de vakbeurs voor de truck-, oplegger- en carrosseriebranche. De stand (nummer 131) staat volledig in het teken van de in juni geïntroduceerde Renault Trucks T. Bezoekers kunnen tijdens de beurs uitgebreid kennis maken met dit nieuwe lange afstand gamma.

Volledig nieuw lange afstand gamma
In juni heeft Renault Trucks een nieuw Euro 6 gamma gepresenteerd, inclusief één enkel voertuig voor de lange afstand. De Renault Trucks T werd ontworpen om de transportondernemer het perfecte evenwicht te bieden tussen brandstofbesparing en comfort. Dankzij de aerodynamische vorm van de cabine worden de efficiëntie en het lage verbruik van de Premium Route en het comfort en het prestige van de Magnum verenigd in één nieuw voertuig. Het gamma beschikt over een verbeterde aandrijflijn met Euro 6-motoren en een volkomen nieuwe cabine.

Wenst de klant een brandstofefficiënte en lichte truck voor regionaal of nationaal transport? Dan is de Renault Trucks T 430 met motortunnel, DTI 11 liter motor en een tweede bed dat kan worden omgevormd tot een opbergruimte, een uitstekende keuze. Kiest de klant voor kostenoptimalisatie en een hoge commerciële snelheid? Dan is de Renault Trucks T 520 met motortunnel en DTI 13 liter motor perfect. En als hij op zoek is naar maximaal comfort en vermogen, valt zijn keuze zeker op de cabine met een vlakke vloer en 13-litermotor.

Paul Forster, Director Commercial Trucks Renault Trucks Nederland: ”We zijn erorm trots op ons nieuwe Euro 6 gamma. Dit werd ontworpen om transportondernemers  de ‘perfect tool’ te bieden, dat perfect aansluit bij hun activiteiten en de rentabiliteitsuitdagingen. De eerste reacties van klanten, prospects en pers, die erg lovend zijn, geeft ons het vertrouwen dat we hierin geslaagd zijn.” 

Beursactie
Tijdens de beurs kunnen bezoekers profiteren van de Optifleet actie, die bestaat uit een gratis proefperiode. Op aanvraag wordt het fleet managementsysteem gedurende vijf maanden gratis geactiveerd op alle Renault Trucks voertuigen van de T, C en K range met DTI 11- of DTI 13-motoren die voor 31 december 2013 besteld worden. Met Optifleet kan de wagenparkbeheerder in real-time voertuigen localiseren, trajectgeschiedenis analyseren, de technische gegevens en het brandstofverbruik van het voertuig monitoren en rij- en rusttijden in de gaten houden. Met de optionele module Link kan de wagenparkbeheerder tevens met chauffeurs communiceren.