COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

19.11.2019

Bestel de nieuwste Renault Trucks-kalender - uitgave 2020

BESTEL DE KALENDER VOOR EIND NOVEMBER 2019

Dit jaar vond de verkiezing van de mooiste Renault-truck van Nederland, editie 2019 plaats. Nadat in 2016 Wim Yland, in 2017 Arie de Jong, in 2018 Bjarne Bol de inmiddels befaamde prijs won, gingen Ardie Bull en chauffeur Willie van Dijk er dit jaar met de winst vandoor. Omdat we jullie graag langer van de mooiste Renault-trucks van Nederland willen laten genieten, hebben we voor 2020 een kalender gemaakt die de twaalf mooiste Renault-trucks van 2019 op een rijtje zet.

We bieden Renault Trucks-ambassadeurs en -liefhebbers de mogelijkheid gratis een kalender (één per adres!) aan te vragen.

De kalender was aan te vragen t/m zaterdag 30 november. Alle bestelde kalenders worden in december per post verzonden.

LET OP: wanneer je in januari nog geen kalender hebt ontvangen, verwijzen we je door naar een van onze Renault Trucks-dealers.