COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

09.05.2016

Ben Becker kiest voor brandstofefficiëntie

Twee nieuwe Renault Trucks T 4x2 trekkers

Ben Becker Internationaal Transportbedrijf BV heeft voor de uitbreiding van het wagenpark gekozen voor twee Renault Trucks T 4x2 trekkers. “De 460pk-motor levert een goede verhouding tussen vermogen en verbruik!”

De trucks zijn uitgerust met allen voorzieningen die Renault Trucks biedt voor optimaal rendement op de lange afstand. Peter Lamers, hoofd Planning: “Prijs-kwaliteit en verbruik waren de voornaamste uitgangspunten bij aanschaf. Renault Trucks heeft onze wensen geïnventariseerd en kwam met een ‘spot-on’-aanbieding. Omdat deze trucks internationaal worden ingezet, is gekozen voor de  460 pk-motor, die levert in dit segment een goede verhouding tussen vermogen en verbruik.” De Renault Trucks T trekkers zijn voorzien van een Optidriver-versnellingsbak met Fuel Eco-schakelsysteem en bevatten diverse technologische opties om brandstofbesparingen te realiseren. 

Rijgedrag en comfort
“We hebben proefgereden op ritten naar Duitsland en Engeland”,  vertelt Peter Lamers. “Tussentijds konden we het brandstofverbruik monitoren met het Optifuel-programma van Renault Trucks. De resultaten waren zeer positief. En misschien wel net zo belangrijk: onze chauffeurs zijn erg te spreken over het rijgedrag en het comfort. Zij zijn er doordeweeks dag en nacht mee onderweg. De trucks zijn daarom uitgerust met een slaapcabine met verhoogd dak, koelkast en goede bedden.” Zoals gebruikelijk worden de trucks afgeleverd met een Optifuel praktijktraining om de chauffeurs vertrouwd te maken met de geavanceerde opties van de nieuwe Renault Trucks T en de mogelijkheden om met een zuinige rijstijl het brandstofverbruik nog verder te reduceren. 

24-uurs lijndiensten
Ben Becker Internationaal BV opereert vanuit Soest met nevenvestigingen in het Groningse Marum en Bornem (België). Met 140 trucks wordt dagelijks 1500 distributiezendingen binnen Nederland verzorgd. Daarnaast bedient het bedrijf een netwerk in de Benelux en heeft het een 24-uurs lijndienst naar Parijs, Hannover en London. De aard van de vrachten is divers: van groupage tot ADR, en van plastic bekers tot autobanden. Door de combinatie van het eigen nationale en internationale distributienetwerk, opslag en voorraadbeheer is Ben Becker in staat het logistieke proces geheel in eigen beheer af te handelen.

Lees meer over de Renault Trucks T
Bezoek de website van Ben Becker