COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

02.04.2013

Van Aalst Koeltransport

"De Renault Magnum is duurzaam, betrouwbaar en comfortabel voor de chauffeur"

Van Aalst Koeltransport Vof is het bedrijf van de broers Jacco en Arjan van Aalst en heeft een rijke ervaring die teruggaat tot 1968 toen in Velp, onder de rook van Arnhem, werd begonnen met een Groente & Fruitwinkel. Via tussenstappen in Zevenaar en Huissen is Van Aalst sinds 1997 gevestigd in Oeffelt aan de A73. Het bedrijf is onlangs overgegaan tot de aanschaf van drie Renault Magnum trekkers. De trucks worden geleverd door Van Mourik in Tiel.

Van Aalst Koeltransport Vof is gespecialiseerd in geconditioneerde koeltransporten. Een echt familiebedrijf, waar het klantbelang altijd voorop staat. De aankoop van de drie nieuwe Renault Magnum trekkers betekent dat het totale aantal Renault Trucks in het wagenpark op zeven is gekomen: 5 Renault Magnums en twee Renault Premiums. Rianne Klaassen van Van Aalst: “De nieuwe Renault Magnum trekkers zullen worden ingezet voor de export, de beide Renault Premiums rijden voornamelijk distributie in Nederland. Wij hebben voor een uitbreiding van ons wagenpark voor de Renault Magnum gekozen op drie belangrijke eigenschappen: duurzaamheid, betrouwbaarheid en comfort voor de chauffeur. De opgedane ervaringen met de beide eerdere Magnums hebben een doorslaggevende rol gespeeld bij deze aanschaf.”

De jarenlange ervaring in de transportsector zorgt ervoor dat Van Aalst Koeltransport de producten altijd volgens afspraak en in optimale toestand de vracht bij afnemers kan afleveren. De broers beschikken daarnaast over een volledig geoutilleerde garage, waarmee niet alleen het eigen wagenpark, maar ook het onderhoud van derden wordt gedaan. Op het terrein aan de Scheperstraat in Oeffelt staat zelfs een eigen, hypermoderne wasstraat.

Bij de aanschaf is Van Aalst begeleid door Edward Pietersma van Renault Trucks dealer Van Mourik in Tiel.