COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

26.04.2013

Gebr. Van Beers International Transport

“Wij hebben bewust voor de Renault Premium Route gekozen"

GEBR. VAN BEERS INTERNATIONAL TRANSPORT KIEST VOOR RENAULT PREMIUM ROUTE 430

Gebr. Van Beers International Transport is een onderneming van de drie broers Hans, André en Erik van Beers. Hun bedrijf is oorspronkelijk opgericht door hun vader Harrie van Beers, die zich in eerste instantie uitsluitend richtte op het vervoeren van vee: koeien, kalveren en paarden. Gebr. Van Beers zijn kortgeleden overgegaan tot de aanschaf van een Renault Premium Route 430, de eerste Renault Truck in het wagenpark, dat in totaal uit vijftien vrachtwagens bestaat.

Hans, André en Erik van Beers zwaaien sinds 1980 de scepter. Na het uitbreken van diverse MKZ-crises hebben zij de koers van het bedrijf verlegd en zijn meer en meer overgegaan op het vervoer van pallets en speciale goederen, zoals koelingen en inventaris voor verschillende supermarkten. Met hun bedrijf staan ze voor kwaliteit met de grootst mogelijke zorg voor de klant. Producten en goederen worden afgeleverd op de juiste plaats, tijd en in goede staat op gewenste adres.

Hans van Beers: “Wij hebben bewust voor deze Renault Premium Route 430 gekozen, want deze truck voldoet uitstekend aan de behoeften die wij hebben voor onze distributiewerkzaamheden. Wij hebben veel vaste contacten waarvoor dagelijks ritten worden gedaan tot volle tevredenheid van beide kanten. Deze werkrelaties hopen we in de komende jaren uit te breiden. Wij zijn ervan overtuigd dat wij onze klanten op de goede manier kunnen blijven bedienen in een steeds sneller veranderende wereld met de opkomst van allerlei nieuwe technologieën, die ervoor zorgen dat producten steeds makkelijker op de plaats van bestemming kunnen worden afgeleverd. De aanschaf van de nieuwe Renault truck past precies in dat plaatje. Het is bovendien een prachtig model.”

Gunstige kilometerkostprijs

De Renault Premium Route 430 zal door Van Beers Transport vooral ingezet worden in de Benelux en het gebruik ervan wordt ingeschat op zo’n 100.000 kilometer per jaar. Hans van Beers: “We hebben samen met Renault Trucks de kilometerkostprijs doorberekend. De uitkomst van lage onderhoudscontractkosten en het lage brandstofverbruik hebben wij goed vergeleken met andere modellen. Het leidde maar tot één conclusie, namelijk de aanschaf van Renault Premium Route 430.”