COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

30.05.2013

Hilton Quality Service

“Al decennia klant bij Renault Trucks”

Hilton Service B.V. werd in 1994 opgericht door Hilton Tolud. Al snel groeide het bedrijf uit tot een transportbedrijf met 10 wagens. Vanaf 2002 werd echter bewust gekozen om met een weliswaar kleinere maar zeer betrokken groep chauffeurs in te zetten op een uniek type dienstverlening. Met de hulp van hun Renault Trucks …


Hilton Tolud: “Ik heb inmiddels 30 jaar ervaring in het transport en de logistiek. Ik voorzag toen al de verandering in de markt en koos bewust voor dedicated dienstverlening voor middelgrote bedrijven. Hier zijn de lijnen korter en kan er snel op de behoefte van de klant worden ingespeeld en dat is precies wat bij mij past. In de loop der jaren hebben we deze logistieke ontzorging nog verder uitgewerkt. Anno 2013 omvatten de kernactiviteiten van Hilton Service meerdere takken: transport, wagenparkbeheer, heftruckverhuur, de verkoop en verhuur van pallets, het inrichten van woningen ter bevordering voor de verkoop, crossdocking voor de regio Rotterdam en verhuiscontainers. Dat laatste is een uniek systeem voor de slimme zelfverhuizer. We leveren op het oude adres een container, die de mensen zelf rustig en op hun eigen tempo volladen. Enkel de container blijft ter plaatse. Een aantal uur later rijden we er opnieuw heen met een van onze trekkers en brengen we de container naar het nieuwe adres. Daar kan men deze rustig opnieuw uitladen, waarna wij de lege container weer ophalen. Onder meer hiervoor zetten we onze Renault Premiums in. Ten slotte springen we regelmatig bij voor andere transportbedrijven met opdrachten die heel erg specifiek zijn en waarvoor zij de capaciteit of het nodige materieel niet hebben.

Mijn hele carrière in de transportsector werk ik al samen met Renault Trucks. Ik was één van de eerste klanten van de toenmalige Renault Trucks vestiging in Schiedam. Doordat onze activiteiten erg veelzijdig zijn, moeten we snel kunnen “schakelen” al naargelang onze klanten. Een flexibele garage is daarbij erg belangrijk en Renault Trucks bleek hierin een goede partner. Bovendien denken zij met ons mee wanneer we de aankoop van een nieuw voertuig overwegen.

En wist je dat na een week hard werken, meedenken en ontzorgen van onze klanten, onze voertuigen ook nog op een andere manier worden ingezet? Een van mijn andere passies is immers muziek en wij zijn hoofdsponsor van het muziek- en showkorps De Rijnmondband uit Schiedam. Om die reden kan je een van onze Renault trucks best eens tegen komen bij een taptoe of ander muziekevenement.”


Hilton Quality Service B.V.

Renault Trucks: 2 Renault Premium, 1 Renault Premium Distribution bakwagen, 1 Renault Master
Activiteiten: Alle typen transport
Werkgebied: Voornamelijk (Groot) Rotterdam
Kilometer per jaar: 85.000 km voor de Renault Premium
Verbruik: 25 liter/100 km voor de Renault Premium