COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

30.05.2013

Jan Arts Transporten

“Eén telefoontje naar Renault Trucks en alles wordt voor ons geregeld”

Jan Arts Transporten is al bijna 30 jaar gespecialiseerd in het vervoer van bloemen, planten en boomkwekerijproducten. Hun service omvat het transport af kwekerij naar de diverse veilingen tot het vervoer vanaf veiling naar koper en winkelketens. Daarnaast verzorgt het bedrijf lijndiensten voor de distributie van boomkwekerijproducten. Het bedrijf uit Helenaveen zet hiervoor onder meer acht voertuigen van Renault Trucks in, tot grote tevredenheid van zowel het bedrijf als de  chauffeurs.


Ger van Horen, directeur: “We zijn al jaren klant bij Renault Trucks. Ook het afgelopen jaar hebben we weer vijf nieuwe wagens in dienst genomen, allemaal Renault Premiums: twee trekkers, twee bakwagens, en een mooie combinatie. In de loop der jaren hebben we een uitstekende band opgebouwd met de garage en omdat zij ook het onderhoud verzorgen, weten ze inmiddels precies wat we nodig hebben. Zo kozen we voor de laatste levering naast enkele voertuigen met een motor van 430 pk ook enkele trucks met een motor van 460 pk. Op zich zijn deze net iets te zwaar voor ons normale vervoer, maar wel prima inzetbaar als ze tijdens het winterseizoen, wanneer het iets rustiger is in het bloemen- en plantenvervoer, worden gecharterd aan andere bedrijven. Ze lopen lekker rustig en zijn uitermate geschikt voor reizen naar landen als Oostenrijk. De Renault Premium is een goed uitgeruste vrachtwagen, en door de zuinige EEV-motoren zijn we ook op orde met de milieuwetgeving. Onze chauffeurs moesten even wennen aan het merk, maar zijn ondertussen ook enthousiast.”

Kwaliteit en service naar de klant zijn binnen Jan Arts Transporten belangrijke begrippen. “Wij zijn aangesloten bij de Erkende Sierteeltvervoerders en al onze medewerkers beschikken over het certificaat Sierteeltvervoer. Wij besteden de grootste aandacht aan het vervoer van het product van de klant, niet voor niets gebruiken wij de slagzin Met zorg bezorgd. Diezelfde beroepstrots ervaren we ook bij Renault Trucks. Ik hoef maar te bellen en alles wordt voor ons geregeld. De meeste voertuigen zijn geleased en voor een deel ervan hebben we ook een onderhoudscontract. Wanneer de trucks naar de garage gaan voor een reparatie, lezen zij voor ons ook de verbruiksgegevens uit. Zowel hun als onze berekeningen wijzen voor de nieuwste voertuigen op een verbruik van 1 op 4, wat bijzonder zuinig is. Wij volgen trouwens het verbruik van al onze voertuigen nauwkeurig op, zodat we een goed vergelijk hebben


Jan Arts Transporten

Renault Trucks: 8 Renault Premiums
Activiteiten: Geconditioneerd vervoer van bloemen en planten
Werkgebied: Vooral Nederland en Duitsland (hoogseizoen)
Kilometer per jaar: 100.000 à 150.000 km
Verbruik: 25 liter/100 km