COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

21.05.2013

Truckservice Jager Groningen

Nijwa Groep neemt activiteiten Truckservice Jager Groningen over

Bonne Hylkema, Directeur van Truckservice Jager B.V., en Gerwin de Wit, Directeur van Nijwa Groep B.V., hebben overeenstemming bereikt dat Nijwa Groep Groningen per 1 juli 2013 de activiteiten van Truckservice Jager Groningen overneemt.


Beide partijen zijn overeengekomen dat de vestiging van Nijwa Groep in Groningen per 1 juli 2013 de verantwoordelijkheid zal dragen voor de verkoop van lichte bedrijfswagens en het verrichten van reparatie, onderhoud en after sales van Renault Trucks.

Momenteel wordt het pand van Nijwa Groep gereed gemaakt voor de integratie van beide merken. Vanaf 1 juli zullen de medewerkers van Truckservice Jager Groningen hier werkzaam zijn. De verkoopactiviteiten van zware bedrijfswagens van Renault Trucks maken geen onderdeel uit van deze overeenkomst, deze functie zal worden vervuld door Renault Trucks Nederland.

Aan het begin van het jaar maakte Volvo Group Trucks bekend haar strategie te hebben gewijzigd. Dit betekent onder meer dat de dealernetwerken van Volvo Trucks en Renault Trucks worden geïntegreerd. Wabe van Solkema, algemeen directeur Volvo Group Trucks Nederland: “Door deze integratie beogen we landelijk de kwaliteit van de dienstverlening aan onze gezamenlijke klanten te verbeteren, wordt de dichtheid van het netwerk verhoogd en wordt het productaanbod per vestiging vergroot. We zijn erg blij dat ook in de regio Groningen deze stappen zijn genomen.”