COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

26.04.2013

ALM Onderhoud

"De Renault Master is ontzettend zuinig waardoor we aanzienlijk besparen op brandstofkosten"

Aad Meijndert is directeur/eigenaar van ALM Onderhoud, een onderneming die zich sinds de start in 1996 bezig houdt een groot aantal onderhoudswerkzaamheden in de regio Rotterdam. De werkzaamheden variëren van stucwerk, tegelwerk, metselwerk, badkamers, toiletten, verbouwingen tot vastgoedonderhoud. Aad Meijndert is recent overgegaan tot de aanschaf van een Renault Master, de levering is gedaan door Renault Trucks Rotterdam.

Aad Meijndert: “ALM Onderhoud heeft een opdrachtgeverbestand dat voor de helft bestaat uit particulieren en voor de helft uit aannemers-, installatie- en montage bedrijven, diverse sanitair- en tegelwinkels en VVE-beheer. We voeren de werkzaamheden uit met vier man personeel en hebben nu vier bestelwagens op de weg. De nieuwe bestelwagen is onze derde Renault Master, daarnaast hebben we ook nog een Renault Traffic.”

ALM onderhoud wordt regelmatig ingeschakeld door één van de grootste schade- en herstelbedrijven van Nederland om na brand of waterschade herstelwerkzaamheden te verrichten. Daarnaast krijgt Aad Meijndert ook nog wel eens de zorg voor een totale verbouwing.

“De Renault Master is een fijne auto, ideaal voor onze werkzaamheden. We hebben nauw overlegd met onze chauffeurs voordat we tot de aanschaf van deze vier bestelwagen van Renault Trucks hebben besloten. De Renault Master is wendbaar en flexibel in te zetten. We hebben niet voor niets opnieuw voor dit type gekozen. Een ander belangrijk argument is verder dat de Renault Master bovendien ontzettend zuinig is en we aanzienlijk kunnen besparen op de kosten voor brandstof. Daarnaast zijn we heel erg te spreken over de service die we genieten bij Renault Trucks Rotterdam, waardoor we eigenlijk geen omkijken hebben naar het onderhoud.”