COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

23.04.2013

CTS Group

CTS GROUP BREIDT WAGENPARK UIT MET DRIE RENAULT PREMIUMS EN TWEE RENAULT MIDLUMS

CTS Group staat voor logistiek en transport waarbij persoonlijke service, flexibiliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan. De onderneming is specialist in Europese distributie, vanuit de strategische ligging vlakbij Schiphol wordt een compleet pakket verzorgd: e-fullfillment, orderpicking, voorraadbeheer, fijnmazige distributie en Europese groupage. Het wagenpark wordt uitgebreid met vijf nieuwe Renault Trucks: drie Renault Premiums en twee Renault Midlum bakwagens. De verkoop en aflevering is gedaan door Mark Smit van  Renault Trucks Amsterdam.

Johan Bakker is Manager Transport en Distributie bij CTS Group: “Het totale aantal Renault Trucks in ons wagenpark komt hiermee op twaalf. Wij beschikken op dit moment al over drie Renault Midlums, drie Renault Masters en een Renault Premium Route. Wij hebben vanwege diverse redenen gekozen voor de aanschaf van de drie Premiums en de twee Midlums. We zijn met name onder de indruk van de goede prijs/kwaliteitverhouding, het gunstige brandstofverbruik en daardoor ook lage onderhoudskosten.”

Voor de chauffeurs van CTS Group is het een genoegen om in een voertuig van Renault Trucks te mogen rijden. Johan Bakker: “Beide modellen hebben een gebruikersvriendelijke versnellingsbak. De nieuwe trucks zullen vooral ingezet worden in stedelijke en nationale distributie en door die versnellingsbak is vooral het achteruit rijden heel erg prettig. Daarnaast zullen wij ze vooral gaan gebruiken voor linehauls en speciale ritten op Duitsland en Frankrijk en op nachtkoppels die CTS Group onderhoudt met partners in Engeland en Frankrijk.“

CTS Group garandeert een oplossing voor alle transportwensen door een persoonlijke en flexibele klantbenadering met oog voor aanvullende, service verhogende faciliteiten. CTS Group is in alle West - Europese landen vertegenwoordigd middels eigen kantoren of dedicated partners. De onderneming opereert onder het motto: ‘No Limits in European Distribution & Logistics!’

Johan Bakker is heel erg tevreden over de service en after sales van Renault Trucks. “De afdelingen waarmee we te maken hebben denken mee waar dat mogelijk is en staan altijd klaar wanneer we ze nodig hebben. Dat geldt voor de medewerkers op bijna alle niveaus. Daarnaast zijn we verzekerd van een goede service en een optimale bereikbaarheid van garageservicepunten.”