Nieuws

Dubbel voordeel: nieuwe state-of-the-art Renault Bedrijfswagens met BPM-voordeel voor Wou-Ma

#JoinTheGoodMove

5min
Wou-ma dinteloord

De aanschaf van de eerste Renault Bedrijfswagens was voor Wou-Ma een mooie gelegenheid om flink uit te pakken. De specialist in grondwerk, bestrating en kraanwerk heeft zijn wagenpark vernieuwd met een Renault Trafic en Renault Master. Deze bedrijfswagens combineren functionaliteit met een state-of-the-art uitstraling. De voertuigen zijn geleverd door Renault Trucks-dealer Bluekens Truck en Bus Roosendaal.

Wilt u nog voordeel? Koop uw bedrijfswagen dan voor het einde van het jaar!

Wou-Ma uit Dinteloord wordt gerund door vader Corné en zoon Wouter Schijvenaars. “Ik doe veel grondwerk voor particulieren, gemeenten en bedrijven”, vertelt Wouter. “Mijn vader Corné werkt veelal voor opdrachtgevers die zich bezighouden met onderhoud aan en het vernieuwen van gas- en waterleidingen. Ook bieden we 24/7 service voor rioolontstopping.”

Vader en zoon

Corné en Wouter rijden sinds kort met een nieuwe Renault Trafic en Renault Master. “De keuze voor Renault is een keuze voor de dealer”, vertelt Wouter. “Het contact met Bluekens was er al langer. Toen onze vorige bussen aan vervanging toe waren, was dat een mooie gelegenheid om eens echt kennis te maken met Bluekens en Renault Bedrijfswagens. We hebben een rondleiding gehad en een goede indruk gekregen van de werkplaats en de kans gekregen om een paar dagen met een Renault Master te rijden. Dat heeft ons overtuigd om voor Renault te kiezen. Mijn vader rijdt met een aanhanger met een graafmachine naar zijn klussen toe. Daarom hebben we gekozen voor een Renault Master in dubbellucht uitvoering met achterwielaandrijving en 3.500 kg trekvermogen. Ik heb vooral een voertuig nodig waarmee ik van en naar mijn projecten kan rijden en gereedschap kan meenemen. Daarvoor is de Renault Trafic ruim voldoende. Ook is er een dieseltank van 200 liter ingebouwd in de laadruimte waarmee ik op locatie mijn machines kan aftanken.”

Tot in de kleinste details uitgedacht

Aan de inrichting en aankleding van de Renault Trafic en Renault Master is veel aandacht besteed. “Mijn vorige bus kwam uit 2007 dus dat geeft wel aan dat bussen bij ons jaren meegaan. We wilden echt iets moois neerzetten waarmee we jaren vooruit kunnen en dat is gelukt. De Renault Trafic heb ik helemaal naar mijn zin samengesteld en ook de Renault Master voor mijn vader heb ik mogen samenstellen.”  

Beide bussen zijn gespoten in de spuiterij van Bluekens Truck en Bus in Breda. Over letterlijk elk detail is nagedacht. Zo zijn bij de Trafic zelfs de remklauwen meegespoten in de kenmerkende huisstijl van Wou-Ma. Als finishing touch is de Trafic uitgerust met zwarte velgen. ASH Carrosserie heeft de bussen voorzien van sidebars, een dakventilator, zonneklep, LED-flitsers in de grille en op de achterdeuren en LED-verlichting in de laadruimte.

Ook aan het interieur is veel aandacht besteed. ModiWorks heeft de Renault Master en Renault Trafic voorzien van lederen bekleding met sierstiksels en bedrijfslogo. Voor het comfort en rijgemak zijn de bussen uitgerust met parkeerhulp, camera en mediasysteem. Tot slot heeft Haas Reklame de bestickering verzorgd.

 

Profiteren van BPM-vrijstelling

Met de Renault Trafic en Renault Master kan Wou-Ma weer jaren vooruit. Wouter Schijvenaars: “Onze oude bussen waren al wat ouder maar deze voertuigen voldoen aan de nieuwste Euro 6-normen. Andere reden om nu te investeren in nieuwe bedrijfswagens is omdat we nu nog gebruik konden maken van de BPM-vrijstelling voor ondernemers. Die vervalt namelijk per 1 januari.”

Wat goed is, moet goed blijven

Wouter Schijvenaars is zeer tevreden over het eindresultaat. “Dit zijn echt bussen waar je naar blijft kijken als ze voorbijkomen. Wat goed is, moet natuurlijk ook goed blijven. Daarom gaan we het onderhoud laten uitvoeren bij Bluekens Truck en Bus Roosendaal.”

 

Heeft u vragen? Laat uw gegevens achter en onze specialisten nemen contact met u op!

Ik ga ermee akkoord dat Renault Trucks bij het verzenden van dit formulier mijn persoonlijke gegevens bewaart zolang als nodig is om de verstrekte informatie te evalueren en om contact met mij op te kunnen nemen over dit specifieke onderwerp. Mijn gegevens kunnen ook doorgegeven worden aan partners en distributeurs van Renault Trucks die in staat zijn mijn vraag te behandelen.
Ik ga akkoord met het ontvangen van nieuws en informatie over producten en evenementen van Renault Trucks. In elke e-mail die ik ontvang, kan ik deze communicatie stopzetten.
Set canonical URL
Off