COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Accessoires, vervangings-onderdelen, services

Reparatie- en onderhoud

Start & Drive

Start & Drive REPARATIE- EN ONDERHOUDSCONTRACT

In welke sector van het transport u ook zit, Renault Trucks heeft verschillende diensten en services ontwikkeld die helpen uw exploitatiekosten onder controle te houden en uw risico’s te verlagen. Een groot deel van de kosten van een truck of bestelwagen bestaat uit onderhouds- en reparatiekosten. Met een Start & Drive contract weet u precies wat u hier aan kwijt bent, zonder het  risico op onverwachte kosten achteraf.

Kenmerken Start & Drive contracten

  • Een vast maandbedrag
  • Risico op onverwachte reparatiekosten wordt door Renault Trucks gedragen
  • Minder zorgen over plannen van onderhoud, dat wordt voor u gedaan
  • Onderhoud door de erkende Renault Trucks-dealer (zowel zware als lichte bedrijfswagens)
  • Gebruik van originele Renault Trucks-onderdelen, inclusief 2 jaar garantie (zowel zware als lichte bedrijfswagens)
  • 1 factuur per maand voor uw hele wagenpark
  • Verminderen operationele risico’s en vergroten gebruiksefficiency voertuig


Een contract op maat

Een Start & Drive contract omvat alle voorgeschreven onderhouds- en reparatiewerkzaamheden en wordt op maat aangeboden. De prijs is afhankelijk van de inzet van uw voertuig (stadsgebruik, interlokaal gebruik, nationaal, internationaal, etc.) en het aantal geschatte jaarlijks te rijden kilometers. Start & Drive contracten kunnen voor alle modellen en typen van Renault Trucks worden afgesloten, zowel bestelwagens als trucks.

* De gegevens op deze website worden louter ter informatie verstrekt, en hebben geen enkele bindende waarde. Renault Trucks behoudt zich het recht voor deze website te allen tijde geheel of gedeeltelijk te wijzigen. Voor de exacte voorwaarden en inhoud van de huidige serviceaanbiedingen verwijzen wij u naar uw erkende Renault Trucks-dealer/hersteller