COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

RENTABILITEIT IS ZIJN TERRITORIUM

De Renault Trucks D en D Wide 2020 bieden de chauffeur een comfortabele en veilige werkomgeving voor meer efficiëntie. Laag verbruik, 100% geconnecteerde voertuigen, ze zijn de perfecte tools om de winstgevendheid van uw bedrijf te verhogen.

NIEUW INTERIEUR

Nieuwe indeling van het interieur, nieuwe rij-uitrusting, de chauffeur heeft alle troeven in handen om zijn missie uit te voeren.

TOT 7% BRANDSTOFBESPARING

EURO 6 step D-motor
Zuiniger en milieuvriendelijker.
De motoren zijn compatibel met XTL (synthetische diesel) en biodiesel.

Low-flow waterpomp.
Nieuw oliekoelsysteem.
Nieuwe motorsoftware.

 

3 jaar garantie

3 JAAR GARANTIE OP ALLE DISTRIBUTIE TRUCKS

Vanaf heden biedt Renault Trucks standaard, als enige truckmerk, 3 jaar volledige garantie tot 400.000 km, op de aanschaf van een nieuw model D of D Wide. Renault Trucks staat achter de hoogwaardige kwaliteit van haar producten en wil klanten op deze unieke wijze kennis laten maken met de dit jaar vernieuwde 2020 truckmodellen. Neem voor meer informatie contact op met onze verkopers.