COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Accessoires, vervangings-onderdelen, services

Originele onderdelen

100% ORIGINEELEen compleet en veelzijdig aanbod met nieuwe of RUIL onderdelen, per stuk of als set, en accessoires.

label genuine

Onderdelen die speciaal zijn ontworpen en goedgekeurd voor Renault Trucks-voertuigen op basis van een eisenpakket dat voldoet aan de strengste criteria voor wat betreft betrouwbaarheid, veiligheid en milieunormen. Deze onderdelen sluiten perfect aan op de mechanische systemen van uw vrachtwagen.

Met onze originele onderdelen blijven de oorspronkelijke prestaties van uw voertuig behouden om aan de eisen van uw beroep te voldoen: mobiliteit, gegarandeerde levertermijnen en veiligheid.

  • Lage onderhoudskosten.
  • Een uitstekende logistiek die garant staat voor een goede beschikbaarheid en snelle levering van uw onderdelen.
  • Een competent en uitgebreid netwerk, wereldwijd.
  • 2 jaar garantie op originele onderdelen binnen het hele netwerk van Renault Trucks. Deze garantie dekt reparatie of vervanging van onderdelen. Zelfs van daaropvolgende technische gevolgschade.

 

2 jaar garantie op originele onderdelen (zowel zware als lichte bedrijfswagens