COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Accessoires, vervangings-onderdelen, services

Optifuel Solutions

Optifuel Solutions

ALL FOR FUEL ECO: Brandstofbesparing van de eerste tot en met de laatste kilometer

Renault Trucks denkt met u mee en biedt u verschillende diensten en services om op lange termijn te besparen op uw brandstofkosten en exploitatiekosten zonder aan commerciële rijtijd te verliezen.

Als transportondernemer staat u voor de uitdaging uw rendement te verhogen en tegelijkertijd maatschappelijk verantwoord uw onderneming te leiden. In huidige tijden met lage marges en veel concurrentie geen gemakkelijke opgave. Bovendien streeft u naar een zo hoog mogelijke inzetbaarheid van uw voertuigen en uw personeel. Bij Renault Trucks kunt u rekenen op de laagste kosten per kilometer. Afhankelijk van wat u belangrijk vindt, bieden wij een passende oplossing.

Optifuel Programma voor brandstofbesparing

Het Optifuel Programma bestaat uit:

  • Optifuel Training, een chauffeurstraining die de chauffeur bewust maakt van de mogelijkheden van economisch rijden en die beantwoordt aan de Europese richtlijn voor verplichte nascholing vakbekwaamheid.
  • Optifuel Infomax, een fleet management systeem waarmee rijstijlen verzameld, geanalyseerd en geoptimaliseerd kunnen worden.

U haalt het meeste rendement uit het programma door de Optifuel Training en Optifuel Infomax samen in te zetten, maar dit is niet noodzakelijk. Het Optifuel Programma is ontwikkeld voor het langeafstands-, bouw- en distributiegamma.

Kijk voor meer information over het Optifuel Programma van Renault Trucks op http://optifuel.renault-trucks.com/nl/