COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

13.03.2014

Nieuw voertuig voor stadsdistributie

Compact voertuig met vrachtwagenchassis en laag verbruik

Sinds juni 2013 heeft Renault Trucks het hele productgamma vernieuwd, met als laatste nieuwkomer de Renault Trucks D Cab 2 m. Dit voertuig, verkrijgbaar van 3.5 tot 7.5 ton, is zeer compact, wendbaar, heeft een korte draaicirkel en is dus ideaal voor stadsdistributie. Uitgerust met een hoogwaardige aandrijflijn kent de nieuwste telg uit het productgamma een zeer laag verbruik.

Kostenefficiënt
De Renault Trucks D Cab 2 m is uitgerust met een hoogwaardige aandrijflijn die het verbruik terugdringt. Voor een nog lager verbruik kan de versie van 7,5 ton worden uitgerust met de geautomatiseerde Optitronic versnellingsbak. Bovendien zijn alle versies verkrijgbaar met een langere achterasoverbrenging, wat het brandstofverbruik ten goede komt.

Compact voertuig met vrachtwagenchassis
De Renault Trucks D Cab 2 m is ideaal als u een compact voertuig met robuust vrachtwagenchassis en groot laadvermogen voor stadsdistributie zoekt. Dit compacte voertuig beschikt over een grote manoeuvreerbaarheid en een korte draaicirkel dankzij een korte vooroverbouw. Hierdoor, en door de geringe afmetingen, baant hij zich gemakkelijk een weg door het stadscentrum.

Comfortabel voor chauffeurs
Chauffeurs die in de stad leveren, moeten vaak in en uit hun voertuig stappen. Dankzij een motor die naar achteren is geplaatst onder de achterkant van de cabine, is de instap zeer laag. De hoogte van de opstaptrede varieert, afhankelijk van de versie, tussen 420 en 450 mm zodat chauffeurs gemakkelijk in en uit kunnen stappen.

Ontdek de mogelijkheden van De Renault Trucks D Cab 2 m of vraag direct een proefrit aan via het contactformulier.