Volledig elektrische bestelwagens en zware vrachtwagens voor alle stedelijke toepassingen

Off
Renault Trucks D Z.E. City

Renault Trucks is sinds 2010 toonaangevend op het gebied van innovatie in elektrische mobiliteit. Wij zijn vernieuwers en bieden op basis van onze ervaring beproefde en duurzame oplossingen die zijn aangepast aan de toepassing en de gebruiksomstandigheden van elke truck.

Onze elektrische vrachtwagens voldoen aan alle behoeften op het gebied van stedelijk en peri-urbane vervoer. Van de Renault Trucks Master E-Tech, tot de D en D Wide E-Tech, wij stellen u in staat om met een gerust hart over te schakelen op een elektrische oplossing door u de expertise en ondersteuning te bieden die uw bedrijf nodig heeft om koolstofneutraal te werken.

Ontdek onze range 100% elektrische trucks

Meer over de Master Z.E.

Een veelzijdige lichte bedrijfswagen voor lage emissiezones

Meer over de D.Z.E.

Een stille en wendbare truck voor stadsdistributie

Meer over de D Wide Z.E.

De ideale allround vrachtwagen voor stedelijk transport

Geïnteresseerd in onze elektrische oplossingen?

Ik ga ermee akkoord dat Renault Trucks bij het verzenden van dit formulier mijn persoonlijke gegevens bewaart zolang als nodig is om de verstrekte informatie te evalueren en om contact met mij op te kunnen nemen over dit specifieke onderwerp. Mijn gegevens kunnen ook doorgegeven worden aan partners en distributeurs van Renault Trucks die in staat zijn mijn vraag te behandelen.

Om nu en voor toekomstige generaties een betere toekomst veilig te stellen, moet onze industrie haar impact op het milieu verminderen. Het terugdringen van alle emissies is voor ons allemaal een belangrijke prioriteit en veel (binnen)stedelijke gebieden nemen steeds strengere milieuregels aan.

Overschakelen op elektrisch transport zal ons in staat stellen schadelijke C02- en NOx-verontreinigende stoffen effectief uit onze steden te verwijderen om de luchtkwaliteit te verbeteren, het lawaai te verminderen en de uitstoot te beheersen. Dit zal uiteindelijk de levenskwaliteit van onze samenleving verbeteren.

Renault Trucks D

Transport oplossingen

Electromobility

Man charging a Renault Trucks E-Tech D