Services

SERVICES 2023 LICHTE BEDRIJFSWAGENS

Off
fast en pro

Renault Trucks Services voor lichte bedrijfswagens

KOM DIT VOORJAAR MET UW LICHTE BEDRIJFSWAGEN(S) LANGS BIJ UW RENAULT TRUCKS-DEALER EN PROFITEER VAN VASTE TARIEVEN EN ONZE KENNIS OP HET GEBIED VAN:

  • WERKPLAATS
  • SERVICES
  • MAGAZIJN
  • NIEUWS & KENNIS

Deze service campagne is geldig van 1 april t/m 30 juni 2023 voor alle Renault Trucks Master en Trafic uitvoeringen.

Met Fast & Pro, staan er professionals aan uw zijde

Trafic 2023

UW BEDRIJFSWAGEN WORDT ONDERHOUDEN DOOR EEN TEAM VAN PROFESSIONALS VOOR EEN MAXIMALE UPTIME.

  • Deskundige en opgeleide technici
  • Ruime openingstijden, ook op zaterdagochtend*
  • Snel beschikbaar voor reparaties en onderhoud

Lees meer over alle voordelen van Renault Trucks Fast & Pro

DOWNLOAD HIER DE BROCHURE

Onderhoud & APK

Uw Renault Trucks-dealer werkt bij onderhoud en APK volgens vaste checklists, zodat niets wordt vergeten en uw Renault Trucks Master of Trafic daarna weer optimaal en probleemloos zijn kilometers kan maken. Het team van professionals staat voor u klaar om ervoor te zorgen dat u snel en professioneel geserviced wordt.

Fast en Pro bedrijfswagenservice

Slijtage & Reparatie

Het is van het grootste belang dat de remblokken en -schijven in uw Master of Trafic bedrijfswagen altijd optimaal functioneren. De Renault Trucks-remblokken en -remschijven voldoen aan de hoogste specificaties door de optimale en compromisloze materiaalkeuze. Ze zijn specifiek ontworpen voor iedere autotype, zodat ze maximale remprestaties leveren onder alle omstandigheden.

Remschijven Master

Services

BLIJF GEZOND ACHTER HET STUUR EN ZORG VOOR EEN FRISSE AIRCO

De airconditioning in uw Renault Trucks Master en Trafic zorgt niet alleen voor de gewenste temperatuur, ook laat het systeem u genieten van frisse & gezonde lucht in de auto. Daarom is het belangrijk om uw airco goed te onderhouden en hem tijdig een servicebeurt te geven.
fris en voordelig
  • Werking en temperatuur controleren

De capaciteit van de airco neemt ieder jaar af. Wij controleren daarom de werking en de temperatuur.

  • We controleren visueel de conditie van de leidingen
  • Reinigen (desinfecteren)

Omdat wij de gezondheid van iedere chauffeur belangrijk vinden reinigen (desinfecteren) we de airco zodat de bacteriën worden gedood en het weer fris ruikt.

Deel jouw ervaring!

kika

Geef je mening en wij geven € 10,– aan KIKA!

 

Sinds kort kun je bij elke Renault Trucks-dealervestiging je mening geven over jouw ervaring. Graag ontvangen wij  alle feedback, negatief en positief. Suggesties zijn ook zeer welkom over wat jij vindt wat anders kan aan bijvoorbeeld de services en onze producten.

HIERMEE KRIJG JIJ EEN STEM BINNEN RENAULT TRUCKS! Wij waarderen het enorm als je hier even de tijd voor neemt bij je bezoek aan de werkplaats. En vergeet niet dat door jouw mening te geven, wij 10 euro doneren aan KIKA. Bij een bezoek aan onze vestigingen kun je op de locatie zelf meer informatie vinden en krijgen over het Renault Trucks Klanttevredenheidsonderzoek. Nog vragen? Onze medewerkers helpen je graag verder.

 

Nieuws & kennis

Reman proces

 

Ruildelen  

Renault Trucks Ruildelen, ook wel Reman genaamd, is een breed scala aan gereviseerde onderdelen met dezelfde criteria van betrouwbaarheid, duurzaamheid en prestaties als originele en geheel nieuwe onderdelen.

 
Deze werkwijze resulteert in zo goed als nieuwe onderdelen met een besparing tot wel 80% minder natuurlijke grondstoffen en tegen 30% lagere kosten. Informeer naar de mogelijkheden bij uw Renault Trucks-dealer.  

VOOR MEER INFORMATIE

Ik ga ermee akkoord dat Renault Trucks bij het verzenden van dit formulier mijn persoonlijke gegevens bewaart zolang als nodig is om de verstrekte informatie te evalueren en om contact met mij op te kunnen nemen over dit specifieke onderwerp. Mijn gegevens kunnen ook doorgegeven worden aan partners en distributeurs van Renault Trucks die in staat zijn mijn vraag te behandelen.
I agree to receive news and information about Renault Trucks products and events. I will be able to stop these communications in every email I receive.