Electric Range

RENAULT TRUCKS E-TECH ROADSHOW

Off
E-Tech full range

KOM LANGS TIJDENS DE RENAULT TRUCKS E-TECH ROADSHOW!

In de maanden juni en juli organiseren we samen met onze Renault Trucks-dealers de Renault Trucks E-Tech Roadshow!

Je bent hier voor van harte uitgenodigd! Tijdens deze periode komen we langs op verschillende locaties zodat jij de kans hebt om de volledige E-Tech range van Renault Trucks te ontdekken. Van de cargobike, gemaakt voor last-mile delivery in de stad, tot aan de 50 ton E-Tech T.

Voor iedere ondernemer is er een geschikte bedrijfswagen of truck. Tijdens de Roadshow kun je plaatsnemen achter het stuur en zelf de krachtige prestaties van de elektrische voertuigen ervaren tijdens een testrit. Onze adviseurs staan voor je klaar om alle vragen die er zijn te beantwoorden. Of het nu gaat om de mogelijkheden qua inzet van de elektrische voertuigen van Renault Trucks, onze services, de transitie naar E-mobility of support bij laadinfra.

Durf jij de uitdaging aan? 

Daarnaast bieden we je ook de mogelijkheid om je rijvaardigheden in een heuse truck race simulator te testen. De chauffeur met de snelste rondetijd ontvangt valt in de prijzen! Je familie is ook van harte welkom om mee te komenn genieten van de leuke activiteiten tijdens de E-TECH Roadshow van Renault Trucks.

Header E-Tech Roadshow LCV en MHDV

 

Mis deze kans niet en kom zelf de toekomst van transport ervaren! 

VARIEREND PROGRAMMA

We komen in verschillende weekenden langs bij verschillende Renault Trucks-dealers in Nederland. Zij bieden een eigen programma aan!

  • DEMORITTEN IN E-TECH RANGE MODELLEN
  • WORKSHOPS
  • FUNACTIVITEITEN VOOR JONG & OUD
  • CATERING AANWEZIG

 

AGENDA RENAULT TRUCKS E-TECH ROADSHOW

BLUEKENS TRUCK & BUS
Gewenten 51 Roosendaal
Vrijdag 21 juni 12-17 uur
Zaterdag 22 juni 10-16 uur
SCHRIJF JE IN!
NEBIM GROEP
Sanderboutlaan 47  Elsloo
Vrijdag 21 juni 10-17 uur
Zaterdag 22 juni 10-16 uur
SCHRIJF JE IN!
LVS TRUCKS
Brailleweg 8 Leeuwarden
Zaterdag 29 juni 13-17 uur
SCHRIJF JE IN!
VGTC
Celsiusstraat 8 Berkel en Rodenrijs
Vrijdag 5 juli 10-16 uur
Zaterdag 6 juli 10-16 uur
SCHRIJF JE IN!
NIJWA
Vormerij 12 Borne
Vrijdag 5 juli 13-19 uur
Zaterdag 6 juli 10-16 uur
SCHRIJF JE IN!
HARBERS TRUCKS
Harselaarseweg 106 Barneveld
Vrijdag 12 juli 10 - 19 uur
MEER INFO!

 

We bieden je een unieke kans om kennis te maken met de elektrische transitie die gaande is!

En zien je aanmelding graag verschijnen. Dit kan eenvoudig door je in te schrijven bij het event georganiseerd door de Renault Trucks-dealer in jouw regio!

#JOINTHEGOODMOVE

Gebruik onderstaand formulier bij een E-Tech Roadshow vraag!

I agree that when submitting this form, Renault Trucks will store and keep my personal data as long as required to evaluate the information provided and in order to be able to contact me back about this specific subject. My data may also be transferred to Renault Trucks partners and distributors that will be able to handle my demand.
Ik ga ermee akkoord dat Renault Trucks mijn persoonlijke gegevens opslaat en bewaart zolang als nodig is om de verstrekte informatie te evalueren en om contact met mij op te kunnen nemen over dit specifieke onderwerp. Mijn gegevens kunnen ook worden doorgegeven aan partners en distributeurs van Renault Trucks die mijn vraag kunnen behandelen.