Alle Renault Trucks voertuigen voor u op een rij

Renault Trucks biedt gebruikers van bedrijfsvoertuigen een ruime keuze aan innoverende diensten en voertuigen (van 3,1 tot 120 T), aangepast aan een brede reeks van transportactiviteiten: Elektrisch, distributie, bouw, constructie, lange afstand, lichte bedrijfswagens... De voertuigen van Renault Trucks zijn robuust en betrouwbaar en hebben een laag brandstofverbruik, waardoor ze een hogere productiviteit kunnen leveren en de bedrijfskosten onder controle kunnen houden.

T en T High voor regionale, nationale en internationale transporten

De Renault Trucks T en T High zijn verbeterd om chauffeurs meer comfort en de wagenparkbeheerders meer operationele efficiëntie te bieden.

Renault Trucks C en K voor veeleisende toepassingen

De Renault Trucks C en K zijn verbeterd om de chauffeurs meer comfort en veiligheid te bieden.

Renault Trucks D-range en Master-range voor regionale en lokale leveringen

Renault Trucks beschikt over een uitgebreid aanbod van voertuigen geschikt voor leveringen in stedelijke gebieden en stedelijke verbindingen. Al deze voertuigen zijn verkrijgbaar met alternatieve brandstoffen om de CO2-uitstoot te verlagen.

Renault Trucks D E-tech

Het terugdringen van alle emissies is tegenwoordig een prioriteit en veel steden nemen steeds strengere milieuregels aan. Renault Trucks innoveert en biedt op basis van zijn ervaring duurzame oplossingen aan die zijn afgestemd op uw eisen. 

Renault Master - E-tech Master

Gesloten bestelwagen en chassis cabine leverbaar met een enkele of dubbele cabine of platform-cabine; alle configuraties zijn leverbaar, met specificaties aangepast aan uw wensen en eisen voor uw activiteiten. Of u nu kiest voor de nieuwe krachtige en zuinigere Twin-Turbo motoren (130 tot 180 pk), of voor een elektrische aandrijving.

Commercial vehicles range

Renault Trucks Master Van and Chassis on a construction site

De Trafic Red edition, alleen bij Renault Trucks verkrijgbaar vanaf januari 2023

Wij bieden, met onze Trafic Red Edition by Renault Trucks, een extra complete uitvoering van de standaard Trafic voor een premium rij- en werkervaring.