COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Accessoires, vervangings-onderdelen, services

Onze selectie : De luchtkussens

RIJCOMFORT LAGERE ONDERHOUDSKOSTEN VEILIGHEID STABILITEIT

De luchtkussens  RENAULT TRUCKS

De kwaliteit van de originele exemplaren en de beste oplossing voor een lange levensduur

Dankzij de hoge kwaliteit en precisie bij de fabricage van de luchtkussens en bij de uitgevoerde testen, staat het originele onderdeel van RENAULT TRUCKS garant voor een lange levensduur; langer dan bij een onderdeel dat kan worden aangepast.

genuine

Aanbevelingen

Een veersysteem met luchtkussen werkt perfect als de bijbehorende demper in goede staat verkeert en voldoet aan de voertuigspecificaties.

Het gebruik van een niet-aangepaste demper (aanslag en verdere eigenschappen wijken af) zal een negatief effect hebben op de levensduur en de werking van het luchtkussen. Dit kan er zelfs onherstelbaar beschadigd door raken.

Om dezelfde reden dat men nooit één enkele band aan een voertuig vervangt, moeten ook alle luchtkussens op eenzelfde as worden vervangen. Vervanging van één enkel luchtkussen zal de symmetrie van het voertuig verstoren en spanningen in het chassis veroorzaken.

WIST U DAT…

Het luchtkussen is een van de aan technische inspectie onderworpen onderdelen. Bij problemen met de luchtdichtheid, slecht functioneren of barsten in het onderste deel van het rubbermembraan is herkeuring vereist.