COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

06.04.2017

Nieuwe missie in Ethiopië voor het WFP

Twee medewerkers van Renault Trucks, die zich vrijwillig hebben opgegeven, gaan van 10 tot 14 april 2017 naar Ethiopië in het kader van een partnerschap met het Wereldvoedselprogramma (WFP, World Food Program), onderdeel van de Verenigde Naties dat strijdt tegen de honger in de wereld. Zij zullen hun expertise inzetten om lokale agenten op te leiden, waarbij een belangrijke rol is weggelegd voor de Renault Kerax 6x6 die als mobiele trainingseenheid is ingericht.


World Food ProgramRenault Trucks is al sinds 2012 actief betrokken bij de technische ondersteuning van het WFP, waarbij trainingen worden verzorgd op locaties in Afrika ten zuiden van de Sahara. Deze aanpak sluit aan op de geschiedenis van ons bedrijf dat al sinds de eerste contacten in 1920 een speciale band heeft met dit continent. Deze vijfdaagse missie vormt een voortzetting op de trainingen die we al eerder op dit continent hebben verzorgd en waarbij medewerkers op vrijwillige basis hun kennis en vaardigheden inzetten en overdragen ten behoeve van deze internationale kwestie.

Renault Trucks complimenteert zijn medewerkers voor hun bijdrage aan dit partnerschap.

Meer informatie over dit partnerschap: http://corporate.renault-trucks.com/en/wfp/