RENAULT TRUCKS HIGH EDITION

Het is een van de meest bijzondere uitvoeringen van de Renault Trucks T-serie: de Renault T High Edition. In 2016 werd deze speciale uitvoering van de Renault T High geïntroduceerd in Nederland. De productie van en vraag naar dit model stopte echter niet bij de Nederlandse landsgrenzen. Binnen enkele maanden werden al meer dan 100 High Editions verkocht in verschillende landen in Europa. Maar wat maakt deze zwart-rode parel nou eigenlijk zo populair?

De Renault Trucks T High Edition laat zich met name kenmerken door de in het oog springende, exclusieve details in zowel het ex- als interieur.

EXTERIEUR

Het unieke High Edition Paint Pack met onder andere rood gespoten deurgrepen en een unieke carbon striping dragen bij aan het opvallende uiterlijk van de Renault Trucks High Edition. Optioneel kan er worden gekozen voor Xenon-koplampen, een metallic cabinekleur en Alcoa Dura Bright aluminium velgen. Het exterieur is ontworpen door Van Winkoop Reclame uit Ermelo.

INTERIEUR

Het High Edition-interieur werd door het Nederlandse bedrijf Special Interiors ontworpen. Het bestaat uit lederen bi-colour stoelen met High Edition-inscriptie en een afwerking van rode stiknaden. Diverse interieurdelen zijn voorzien van een carbon look & feel die het cabine-interieur een exclusieve uitstraling geven. Een duidelijk visueel overzicht van het interieur en alle mogelijke opties vindt u eveneens in de brochure.

VEILIGHEID EN RIJPRESTATIES

Naast het luxe en exclusieve in- en exterieur wordt de High Edition door zowel transporteurs als vrachtwagenchauffeurs geprezen om de ruimte, veiligheid, goede rijprestaties, het gunstige brandstofverbruik en de lage operationele kosten. De truck beschikt over 480 pk of een optionele 520 pk. Verder zijn Adaptive Cruise Control (ACC), bochtverlichting, touchscreen-navigatie, aluminium luchtketels en een Optifuel-training Zuinig Rijden (Code 95) inbegrepen in het speciale High Edition Pack.

Waar de Renault Trucks T High Sleeper Cab eerder al door BIGTruck en Commercial Motor werd verkozen tot winnaar van de cabinetest 2016, won de zwart-rode Renault Trucks T High Edition in 2018 de prestigieuze German Design Award.

PROEFRIT MAKEN?

Vraag hem hier eenvoudig aan >

Of vind hier uw dichtstbijzijnde dealer >