COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

TWEEDEHANDS TRUCKS

RENAULT TRUCKS T SELECTION

DE JUISTE KEUZE VOOR UW VOLGENDE UITDAGING

Logo Renault Trucks Used Trucks

 

200 INSPECTIEPUNTEN

2 JAAR GARANTIE
OF 300.000 KM*

MEEST RECENTE BRANDSTOFBESPARENDE TECHNOLOGIE


RENAULT TRUCKS T SELECTION,
DE BESTE GEBRUIKTE TRUCK

 

Met Renault Trucks T Selection profiteert u van een direct leverbaar voertuig metge certificeerde gegevens over oorsprong, bouwjaar en kilometrage.


Het voertuig is door onze specialisten geïnspecteerd, geselecteerd en rijklaar gemaakt op basis van de strikte normen van de producent, zowel technisch als esthetisch en dat zonder enig compromis ten aanzien van kwaliteit.


Voor extra gemoedsrust wordt het voertuig geleverd met een fabrieksgarantie tot 2 jaar en 300.000 km op de hoofdonderdelen (aandrijflijn en uitlaatgas nabehandelingssysteem).


De voertuigen binnen de Renault Trucks T Selection beschikken over de meest recente technologische ontwikkelingen om brandstof te besparen. Intelligente cruise control, automatische motorstop of Optifleet helpen u de bese resultaten te behalen op het gebied van efficient rijden.


En dan profiteert u met de Renault Trucks T Selection ook nog eens van eengepersonaliseerde voertuigoverdracht, zodat u direct vanaf de allereerste kilometer100% gebruik kunt maken van alle mogelijkheden van het voertuig.Uw voertuig wordt herkend binnen het gehele Renault Trucks netwerk in Europa enu profiteert van onze 24-uursservice.


Betrouwbaarheid, prestaties en robuustheid maken van de Renault Trucks T Selection de juiste keuze!

 

 

 

* Aandrijflijn en uitlaatgas nabehandelingssysteem