COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

01.06.2015

Zomeractie bestelwagen accessoires

Personaliseer uw bestelwagen

Renault Trucks heeft een groot assortiment hoogwaardige accessoires om de prestaties van uw voertuigen te verbeteren, het chauffeurscomfort verhogen of om uw voertuigen te personaliseren.


Sidebarset € 299,-
Geef uw bestelwagen een stijlvolle uitstraling en bescherm hem met de Q-Tech sidebarset RVS geborsteld (mat). Prijs voor L2 (L1 & L3 op aanvraag).

Laadruimtebescherming € 399,-
Bescherm de binnenzijde van uw laadruimte met de Hebic berken fineer laadruimtebescherming met sleufgaten. Prijs voor L2 (incl. portieren, excl. montage).

Anti-inbaak raamrooster € 99,-
Biedt extra bescherming tegen inbraak en voorkomt ruitschade door schuivende lading. Geschikt voor achterportieren Renault Master III.Navigatie € 150,-
Snooper Pro S2500 is een nieuw ontwikkeld draagbaar navigatiesysteem met 4,3” TFT LCD kleurenscherm. Compact, super slank en geschikt voor Europa.

Koelbox € 34,99,-
Lichte 12 volt koelbox die comfortabel te dragen is.Deze thermo-elektrische koelbox heeft een inhoud van maar liefst 26 liter.

 


Zonneklep € 199,-
Kies deze zomer voor extra zonbescherming en monteer de integrale zonneklep door middel van zijsteunen op uw Renault Master III.

 

Download hier de flyer. Meer informatie? Neem direct contact op met uw dealer.


Actieprijzen zijn exclusief btw en kunnen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of kortingen. Prijzen zijn geldig van 1 juni 2015 tot en met 31 augustus 2015. Onder voorbehoud van tekst- en/of drukfouten.