COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

14.02.2014

Renault Trucks T460 4x2 voor Wim Yland

"Hoge verwachtingen ten aanzien van het brandstofverbruik"

Wim Yland verricht sinds 2009 als eigen rijder vanuit Ootmarsum transportactiviteiten in zijn eenmansbedrijf Wim Yland Cargo Services. Hij heeft onlangs een nieuwe Renault Trucks T460 T4x2 X-Low Sleeper aangeschaft. De truck is afgeleverd door Peters Bedrijfswagens Twente.

Wim Yland werd door de crisis gedwongen van een middelgrote onderneming terug te keren naar een situatie met een trekker, waarop hij zelf actief rijdt. Wim Yland: “In juni van het afgelopen jaar ben ik bij de introductie van het nieuwe gamma Renault trucks geweest. Ik was direct onder de indruk van de mogelijkheden, die de nieuwe truck bood en heb de bestelling eigenlijk vanuit de folder gedaan, waarbij ik bewust ook heb gekozen voor Euro 6. De truck voldoet daarmee direct aan de jongste milieueisen en ik heb hoge verwachtingen ten aanzien van de besparingen op brandstofverbruik.”

Low-deck
Dit model is een echte low-decker en erg geschikt voor groot volume trailers, maar daarnaast ontzettend flexibel. De koppelschotel kan pneumatisch in hoogte worden versteld, waardoor er een standaard schotelhoogte ontstaat voor normale trailers. Uiteraard speelt het kostenaspect ook een belangrijke rol, maar dat is bij Renault Trucks wel in orde.” Wim Yland rijdt op heel West-Europa en de truck heeft inmiddels de eerste kilometers alweer op de teller staan.

Nieuwe mijlpaal
Wim Yland: “Ik ben al jarenlang vaste klant bij Renault Trucks en heb een groot vertrouwen in hun producten. De eerste ervaringen met deze truck hebben me ook niet teleurgesteld: het is een gewoon een goede truck. Ik ben zeer tevreden over de ruimte en het comfort in de cabine. De wegligging is goed, je merkt bijna niets meer van hobbels op de weg, en de truck heeft een goede vering. De styling komt voor rekening van mijn zoon Jorn Yland. Door zijn inbreng is de Renault een bijzondere verschijning geworden. Ik heb met de aanschaf van deze truck een volgende stap gemaakt met Wim Yland Cargo Service, ik zie het echt als een nieuwe mijlpaal.”