COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

06.02.2015

Twee nieuwe Renault Masters voor Kraan Vlees-Service

"Betrouwbaar en gunstige prijs-kwaliteitverhouding"

Kraan Vlees-Service heeft onlangs twee nieuwe Renault Masters in gebruik genomen voor het geconditioneerde vervoer naar haar afnemers. Betrouwbaarheid en een gunstige prijs-kwaliteitverhouding waren belangrijke beslissingsfactoren. De Masters werden geleverd door Renault Trucks lichte bedrijfswagen dealer Van Dijk Trucks met vestigingen in Culemborg, Utrecht en Woerden.

Gert Kraan legt in 1984 het fundament voor Kraan Vlees-Service. Na aanvankelijk vleesservice aan huis te leveren, is het bedrijf nu volledig gericht op het leveren van producten en diensten aan de horeca. Kraan Vlees-Service is gevestigd aan de Tennessedreef 21 in Utrecht en heeft 50 medewerkers.

Gert Kraan: “Onze liefde voor het ambachtelijke en eeuwenoude slagersvak heeft ons gebracht waar we nu staan. Wij hebben een assortiment van mooi en eerlijk vlees, wild, gevogelte en vleeswaren. In totaal hebben we een assortiment van ruim 2.500 verschillende producten. We leveren kant-en-klaar geportioneerd naar wens van onze klanten.” 

Waards Rund
De passie van Gert Kraan en zijn medewerkers is zeker terug te vinden in het eigen Waards Rund. “Dat is exclusief, ambachtelijk en oer-Hollandse rundvlees. Het vlees is van absolute topkwaliteit en wordt met alle zorg omgeven. De runderen worden verwend in de wei en in de stal. Grazen in de Snelrewaard, langs de oevers van de Hollandse IJssel. De runderen krijgen een zorgvuldig samengesteld menu van biologische soja, maïs, bierbostel, suikerbieten, aardappelvezels, hooi, stro en biologische kruiden. We werken nauw samen met Waards Rund-houder Karel de Bruyn en hebben inmiddels meerdere stallen.” 

Prijs-kwaliteit
Voor het dagelijkse transport naar de horeca heeft Kraan Vlees-Service een wagenpark van negen eenheden. Onlangs werden er twee nieuwe Renault’s in gebruik genomen, een Renault Master bestelwagen en een Renault Master chassis-cabine met laadbak. Beide uiteraard geschikt voor geconditioneerd transport en gekeurd volgens de HACCP-normen. “We hebben bewust gekozen voor de prijs-kwaliteit van de Renault Master en de service van Van Dijk Trucks. Onze koelauto’s moeten zeer betrouwbaar zijn en Van Dijk Trucks is daarbij onze garantie. Zij denken mee en mocht er onverhoopt toch iets mis gaan dan zorgen zij voor vervangend vervoer. Doordat Van Dijk Trucks ook truckservice biedt, kennen zij de logistieke wereld als geen ander. Daarnaast, en dat is voor ons ook van belang, hebben we met de nieuwe Renault Master ook de laatste stand van de techniek en voldoen we ruimschoots aan de milieunormen van dit moment. Dat is een belangrijk gegeven voor ons, we werken immers in de voedselketen en komen veel in de binnensteden.”