COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

04.03.2014

Renault Trucks maakt indruk met kostenverlagende oplossingen

Transport Compleet Hardenberg

Van 18 tot en met 20 maart 2014 is Renault Trucks aanwezig op de vakbeurs Transport Compleet in Hardenberg. Op de stand in hal 6 worden diverse kostenverlagende oplossingen gepresenteerd, waaronder een nieuwe Renault Trucks T

De Renault Trucks T biedt transportondernemers het perfecte evenwicht tussen brandstofbesparing en comfort. Dankzij de aerodynamische vorm van de cabine en een verbeterde aandrijflijn is het verbruik 5% lager dan de vorige generatie. Het nieuwe ontwerp van de cabine en de onder een hellingshoek van 12° geplaatste voorruit zorgen ervoor dat de Cx-waarde met 12% is verbeterd. Alle voertuigen zijn standaard voorzien van de Optidriver automatische versnellingsbak, wat ook weer ten goed komt aan het brandstofverbruik.

De kostenbesparing die dit oplevert, is niet onopgemerkt gebleven bij klanten. “We hebben bewust gekozen voor de Renault Trucks T vanwege de prijs en het gunstige brandstofverbruik. Bovendien levert hij een belangrijke bijdrage aan een betere bedrijfsexploitatie”, aldus Vincent Goddijn van Prologics Transport. Ook Sjannie van der Hoeven, directeur / eigenaar van BD Bulktransport is enthousiast: “De brandstofbesparing die we met de eerste kilometers behaald hebben, drukt onze kosten en komt het bedrijfsresultaat direct ten goede.”

Sinds maart 2013 is het dealernetwerk van Renault Trucks met 40% toegenomen dankzij de integratie van de netwerken van Renault Trucks en Volvo Trucks. Hierdoor is er voor de klant altijd wel een vestiging in de buurt, waar men terecht kan voor reparatie of onderhoud.

Tijdens Transport Compleet Hardenberg wordt Renault Trucks vertegenwoordigd door de eigen verkooporganisatie van Renault Trucks Nederland, Truckservice Jager uit St. Johannesga en Peters Bedrijfswagens Twente uit Hengelo.

Bezoek onze stand in hal 6, standnummer 614.