COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

17.02.2016

STS Schreuder Transport heeft wereldprimeur!

Eerste online bestelde Renault Trucks T-Drive afgeleverd

Onlangs is de eerste online bestelde Renault Trucks T-Drive afgeleverd aan STS Schreuder Transport Service vof. Vanuit Zwijndrecht zijn zij vooral actief in groupagevervoer van en naar Duitsland. De Renault Trucks T-Drive T 460 werd online besteld en Renault Trucks-dealer Doolaard Bedrijfswagens BV verzorgde de aflevering.

Online je truck aanschaffen is een nieuw initiatief van Renault Trucks dat vorig jaar tijdens de BedrijfsautoRAI is geïntroduceerd. Renault Trucks biedt klanten via deze weg een kosten- en tijdsbesparing, scherp tarief, snelle levering en een transparante manier van zakendoen. “We hebben bewust gekozen voor de Renault Trucks T-Drive. De truck is zeer compleet en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook het onderhoudscontract, de verzekering en Optifleet zijn inbegrepen. Renault Trucks biedt ons hiermee een totaaloplossing aan. Wij zijn kostenbewust en de T-Drive draagt hier zijn steentje aan bij. We gaan de komende drie jaar vol vertrouwen in, omdat we weten waar we aan toe zijn. De Renault Trucks T-Drive zorgt voor lage exploitatiekosten per maand. Wij kiezen bewust voor minder risico,” aldus Ron Schreuder.

Online bestellen
Eigenaar Ron Schreuder heeft jarenlange ervaring als chauffeur en is meer dan tevreden over het merk. Daarnaast is zijn relatie met dealer Doolaard Bedrijfswagens BV goed en is de service ook naar alle tevredenheid. Hij verteld: “Onze vorige truck was een Renault Trucks Magnum, Euro 3-uitvoering. Omdat het aantal milieuzones alleen maar toeneemt, hebben we besloten te investeren in een Euro 6-truck. Er bestond voor ons geen enkele twijfel; het zou opnieuw een Renault Truck worden. Terwijl ik onderweg was heb ik tijdens een overnachting de Renault Trucks T 460 besteld. Ik was verbaasd en verrast dat het zo eenvoudig ging. De trucks zijn direct uit voorraad leverbaar, waarbij je zelf je levertijd kan bepalen. Levering binnen vier weken is mogelijk, maar ook afwijkende levertijden zijn geen probleem en juist dat was ideaal voor ons. We hebben vorig jaar de eerste online bestelling geplaatst, maar we wilden de T-Drive in het nieuwe jaar geleverd krijgen."

Renault Trucks T-Drive

  • 36 maanden operational lease
  • Eén specificatie
  • Eén prijs per maand – vanaf € 1.550 (zonder aanbetaling)
  • Direct leverbaar
  • Op basis van 120.000 km per jaar
  • 430 pk of optioneel 460 pk


Meer informative over T-Drive online