COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

30.05.2017

STR BREIDT UIT MET DERDE RENAULT TRUCKS T

STR International Expediteurs b.v. uit Schijndel nam onlangs haar derde Renault-truck in gebruik voor transport van stukgoed naar Zwitserland. De keuze voor de nieuwe Renault Trucks T High 6x2-bakwagen is voor STR een logische stap na de goede ervaringen die het bedrijf de afgelopen jaren opdeed met twee Renault Trucks T-Drive trekkers.

STR is gespecialiseerd in het transport van stukgoed, ADR- en geconditioneerd vervoer in heel Europa, met de nadruk op Zwitserland. Na vijftien jaar uitsluitend met externe transporteurs gewerkt te hebben, zet het bedrijf sinds 2015 weer eigen trucks in voor de vaste, dagelijkse routes naar alle postcodegebieden in Zwitserland.

“De Renault Trucks T-Drive was daarvoor een mooie eerste stap”, vertelt directeur Wilbert Giezen. “Het is een all-in concept, inclusief reparatie, onderhoud en verzekering, waardoor we nagenoeg geen risico lopen. Daarnaast laten de Renault-trucks een gunstig brandstofverbruik zien en zijn de chauffeurs tevreden over het rij- en slaapcomfort. Vandaar dat we ook voor de nieuwe bakwagen op Renault Trucks zijn uitgekomen.”

Optifleet
De nieuwe Renault Trucks 6x2-bakwagen heeft een liftbare sleepas en Euro 6-motor met 480 pk vermogen. “Daar komen we op de lange afstanden en in de bergen goed mee uit, ook in combinatie met een aanhanger”, verklaart Giezen. Om het brandstofverbruik te monitoren, gebruikt STR Optifleet, de beheertool van Renault Trucks die communicatie met de truck en realtime gegevensuitwisseling met het kantoor mogelijk maakt.

Gunstige TCO
Naast de gunstige TCO speelt voor STR ook het vertrouwen in het merk en de dealer een grote rol in de keuze voor Renault Trucks. Giezen: “Ook ons getrokken materieel is al vele jaren in onderhoud bij BAS Truck Center in Veghel. We worden er altijd snel en goed geholpen, wat onontbeerlijk is om onze ‘just in time delivery’ waar te kunnen maken.”