COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

15.12.2014

ESHOP: KERSTAANBIEDINGEN !

Geef met Kerst cadeaus van Renault Trucks!

Vanaf 1 december 2014 vindt u in de online shop van Renault Trucks een speciale adventskalender. Ontdek tot aan Kerstavond elke dag een nieuwe aanbieding! Deze actie duurt tot 10 januari 2015, zolang de voorraad strekt. Ook de paradepaardjes van ons merk of uw favoriete producten kunt u hier tegenkomen. Bovendien zijn er prachtige schaalmodellen van het langverwachte nieuwe gamma waarmee u iedereen kunt verrassen. Ze zijn leverbaar in twee formaten: schaal 1:24 of 1:43.

Maak kennis met onze kerstaanbiedingen op: https://www.eshop.renault-trucks.com

De online shop van Renault Trucks biedt verschillende producten aan die door Renault Trucks zijn goedgekeurd. Deze producten zijn onderverdeeld in 3 categorieën: Expert, Life en Essence. In de online shop vindt u heren-, dames- en kinderkleding, schaalmodellen en een uitgebreid aanbod aan accessoires (tassen, sleutelhangers, horloges enz.). Volvo Merchandise Corporation is officieel partner en leverancier van Renault Trucks-producten.